2015-06-29 17:12:31
Φωτογραφία για Το iPhone γιορτάζει τα όγδοα γενέθλια του σήμερα
Οκτώ χρόνια πριν, στις 29 Ιουνίου του 2007, η Apple ξεκίνησε το πρώτο iPhone.Παρουσία του Steve Jobs ανακοίνωσε ότι το νέο τηλέφωνο έχει τρία gadgets ενσωματωμένα, όλη την μουσική, περιήγηση στο Internet και τηλέφωνο μαζί, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Εμείς ανακαλύψαμε εκ νέου το κινητό τηλέφωνο" είπε ο ιδρυτής της Apple... 

Το iphone άλλαξε την φιλοσοφία του κινητού παρά τις πολλές ελλείψεις που είχε εκείνη την εποχή όπως δεν υποστηρίζει 3G, GPS, MMS και άλλα χαρακτηριστικά που στο μέλλον απέκτησε.

Ωστόσο, η συσκευή σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει τη δημοτικότητα και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής του κάθε σύγχρονου ανθρώπου.

Παρά τον σκεπτικισμό των αναλυτών, η αγορά ανταποκρίθηκε άμεσα στην επίσημη παρουσίαση του smartphone το 2007. Οι μετοχές της Apple αυξήθηκαν κατά 8%, ενώ οι τιμές από τις ανταγωνιστικές εταιρείες  κινητών τηλεφώνων έχουν μειωθεί. Από τότε, το iPhone έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ της δημοτικότητας, να γίνει πρωτοπόρος στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί εννέα γενιές του iPhone της Apple και είναι το iPhone EDGE, το iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 και το iPhone 6 Plus  και εννέα εκδόσεις του ιός το λειτουργικό σύστημα  (οι πρώτες 3 ονομάζονταν iPhone OS).
argonaytis-iphone
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ