2015-06-29 17:29:41
Φωτογραφία για Τι δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας για το ελληνικό δημοψήφισμα
Τα τέσσερα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων της Βρετανίας στοιχηματίζουν για το κατά πόσο η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, ενώ ορισμένα από αυτά έχουν ήδη σταματήσει να δέχονται στοιχήματα.

Το γραφείο στοιχημάτων William Hill αναφέρει πως «μεγάλα χρηματικά ποσά έχουν τοποθετηθεί στο στοίχημα πως η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την ευρωζώνη μέχρι το τέλος του 2015» και γι'αυτό πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε πως σταματάει να δέχεται κάθε είδους ποντάρισμα για το αν η Ελλάδα θα βγει εκτός ευρωζώνης ή όχι μέσα στο 2015 καθώς και για το ποια χώρα θα είναι η πρώτη που θα τεθεί εκτός ευρώ.

Σύμφωνα με το in.gr, ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Γκρέιαμ Σαρπ δήλωσε ότι «Η μοναδική επιλογή στην οποία ο κόσμος θέλει να στοιχηματίσει αυτή την περίοδο είναι ότι το Grexit θα συμβεί μέσα στην τρέχουσα χρονιά και δεν μπορούμε πλέον να ελπίζουμε πώς θα ισορροπήσει η αγορά, οπότε αποφασίσαμε να τραβήξουμε την πρίζα».


Πριν από αυτή την εξέλιξη, η William Hill έδινε 3/1 για ένα πιθανό Grexit (αν ποντάρετε ένα ευρώ, θα πάρετε πίσω τρία ευρώ). Χονδρικά, η εταιρεία έδινε 25% πιθανότητες για έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη.

Πλέον, οι πιθανότητες είναι 1/3 (αν ποντάρετε τρία ευρώ, θα πάρετε πίσω ένα ευρώ), με την Βρετανία να ακολουθεί με 4/1 στις πιθανότητες εξόδου από την Ε.Ε. και την Ουγγαρία με 12/1 (αν ποντάρετε ένα ευρώ, θα πάρετε πίσω δώδεκα ευρώ).

Η Ladbrokes εξακολουθεί να δέχεται στοιχήματα για το επερχόμενο δημοψήφισμα, δίνοντας 4/7 στο ελληνικό «ναι» (αν ποντάρετε επτά ευρώ, θα πάρετε πίσω τέσσερα ευρώ) και 5/4 για το «όχι» (αν ποντάρετε τέσσερα ευρώ, θα πάρετε πίσω πέντε ευρώ). Θεωρεί, δηλαδή, πως το «ναι» είναι πιο πιθανό από το «όχι» με πιθανότητες 55% του «ναι» έναντι 45% του «όχι».

Η τρίτη εταιρεία στοιχημάτων, η Paddy Power, εξακολουθεί να δέχεται στοιχήματα για ένα πιθανό Grexit με πιθανότητες 11/8 (αν ποντάρετε οκτώ ευρώ, θα πάρετε πίσω 11 ευρώ) και ένα ποσοστό 57% για εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Τέλος, το πρακτορείο στοιχημάτων Coral δεν δέχεται στοιχήματα για την ελληνική κρίση και το δημοψήφισμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ