2015-06-30 18:52:45
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του ios 8.4
Όπως ήταν αναμενόμενο η Apple τήρησε ακριβώς το χρονοδιάγραμμα της και είναι πλέον πραγματικότητα η τελική έκδοση του ios 8.4 διαθέσιμη σε όλους... 

Μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του καινούργιου λειτουργικού είναι πως ξεκινά η νεα υπηρεσία της μουσικής από την Apple με ροή τραγουδιών από ολόκληρο τον πλανήτη.

Η εγγραφή όπως έχουμε ξανά πει είναι δωρεάν και έχει ισχύ για 3 μήνες όπου και μετά το κόστος είναι στα 9.90 για κάθε μήνα.

Σχεδιασμένος από την αρχή ο νέος player ενσωματώνει το ραδιόφωνο όπως λέγεται και θα μπορείτε να αποθηκεύσετε μουσική για να την απολαύσετε και εκτός σύνδεσης αν το επιθυμείτε.

Άλλες αλλαγές που θα βρείτε στο ios 8.4 είναι και για την εφαρμογή iBooks όπου προστέθηκαν πλέων τα ηχητικά βιβλία κάτι που τα προηγούμενα χρόνια τα είχαμε στην εφαρμογή της μουσικής, ενεργοποίηση της λειτουργίας "Νύχτα" για ξεκούραστο διάβασμα και το βράδυ και πολλά άλλα.

Το νέο λειτουργικό μπορείτε να το κατεβάσετε είτε από την συσκευή σας στις ρυθμίσεις "ενημέρωση λογισμικού" είτε και στον υπολογιστή σας αν έχετε την τελευταία έκδοση του itunes.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ