2015-06-30 21:18:11
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΡΑΝΤΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και καθημερινά προτείνονται από γραφεία μάνατζερ πολλοί παίκτες. Ωστόσο, όπως είναι λογικό τα μεταγραφικά θέματα λόγω της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, «παγώνουν» μέχρι νεοτέρας.

Ένας από τα ονόματα που προτάθηκαν πάντως είναι και ο πρώην παίκτης της Μακάμπι, Μπράιν Ραντλ. Ο Αμερικανός ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «4», έμεινε ελεύθερος από την «ομάδα του λαού» καθώς δεν ανανεώθηκε η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Έτσι, ο ατζέντης του τον πρότεινε σε διάφορες ομάδες και μία από αυτές ήταν και ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν διακριτικά την περίπτωσή του, αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ακόμα. Εξάλλου, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοιτάξουν και το θέμα του Μπρεντ Πέτγουεϊ ο οποίος έμεινε ελεύθερος. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει προβλήματα τραυματισμών με τους ερυθρόλευκους, όπως σας έχουμε ενημερώσει, να του έχουν τονίσει και στο παρελθόν να μπει στο χειρουργείο ώστε να κάνει επέμβαση, με τον ίδιο να μην δείχνει διάθεση να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο.

Με τα παραπάνω δεδομένα ίσως το όνομα του Ραντλ να... «παίξει» τις επόμενες ημέρες για τον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος Αμερικανός (2,03 μ.) την περσινή περίοδο με την Μακάμπι στην Ευρωλίγκα, πέτυχε 12 πόντους μέσο όρο και μάζεψε 5,6 ριμπάουντ. Είναι παίκτης... «λαχείο» και σίγουρα θα κινηθούν και αρκετές ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ