2015-07-01 17:10:09
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ «ΚΡΙΤΗΡΙΑ» ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Δεν ανταποκρίνεται στα «κριτήρια» που έχουν ορισθεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης το δημοψήφισμα που θέλει να πραγματοποιήσει την Κυριακή η ελληνική κυβέρνηση, κυρίως εξαιτίας της υπερβολικά καθυστερημένης ανακοίνωσής του, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του πανευρωπαϊκού οργανισμού.

«Είναι προφανές ότι η προθεσμία είναι υπερβολικά μικρή για τα κριτήριά μας», δήλωσε ο Ντάνιελ Χέλτγκεν, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Θόρμπγερν Γιάγκλαντ.

Εν τω μεταξύ, διχαστικό και ψευδεπίγραφο χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα η διοίκηση της ΓΣΕΕ τονίζοντας ότι ο χρόνος διενέργειάς του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του «καίγεται» μέσα σ’ ένα πλαίσιο «τεχνητών διλημμάτων» και «χρονικών ασφυξιών», που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας.

Η Συνομοσπονδία δηλώνει την αδιαπραγμάτευτη αντίθεσή της σε κάθε είδους μνημόνιο «όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας, και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο Ευρώ» όπως προσθέτει. Κάνει δε λόγο για «άφρονες» επιλογές και απαιτεί την απόσυρσή του.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ