2015-07-01 21:18:10
Φωτογραφία για Ιωάννα Λίλη: ∆ουλέψαµε πολύ για να στεριώσει ο γάµος µας
Η Ιωάννα Λίλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You» και τη Τζώρτζια Ζυρίχα και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και αποκαλύπτει πως κρίση εκείνοι δεν πέρασαν, αλλά έχουν καιστιγμές έντασης μέσα στη σχέση τους.

«Κρίση όχι. Βέβαια, αυτό δεν σηµαίνει ότι δεν καβγα- δίζουµε κιόλας και ότι όλα είναι µέλι-γάλα σε αυτήν τη ζωή! Θα ακουγόταν και εξωπραγµατικό εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι έχουµε και στιγµές έντασης τις οποίες, φυσικά, ξεπερνάµε µε πολλή συζήτηση και ψυχραιµία. Τα βάζουµε κάτω και προ χωράµε, µόνο έτσι σώζεις την σχέση σου. Με πολλή κουβέντα και σεβασµό απέναντι στον άνθρωπό σου», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως ένας γάµος θέλει πολλή δουλειά για να στεριώσει: «Φυσικά θέλει πολλή δουλειά και παίδεµα γιατί τίποτα και κανένας δεν είναι δεδοµένος πόσω µάλλον ο σύντροφός σου– σε αυτήν τη ζωή. Θέλει µεγάλη προσπάθεια για να βρεις τα πατήµατά σου µαζί µε τον άλλον. Εγώ µε τον Θοδωρή, που παντρευτήκα- µε πολύ γρήγορα και δεν προλάβαµε να µάθουµε ο ένας τα χούγια του άλλου, τα ανακαλύψαµε ως παντρεµένοι και έτσι έπρεπε να πορευτούµε αλλά και να τα ξεπεράσουµε. Μην τα ξαναλέµε αυτά, δου λέψαµε πολύ την σχέση µας».


Η ίδια ζηλεύει; «Σε λογικά πλαίσια, δεν είµαι από τις υστερικές αν και θα µε ενοχλήσει –στην αρχή περισσότερο– να βλέπω κάποια να φλερτάρει τον άντρα µου. Βέβαια, πρέπει να σου πω, ότι ίσως ο Θοδωρής είναι σε µεγαλύτερο βαθµό ζηλιάρης από µένα. Αλλά είναι και όµορφο πράγµα η ζήλια».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ