2015-07-02 21:07:20
Φωτογραφία για Ένταση μεταξύ συνταξιούχου και μελών του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από την Ακρόπολη! - Είστε νεολαία του φραπέ [video]
Ένταση επικράτησε μεταξύ μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, και ενός συνταξιούχου, όταν τα μέλη της νεολαίας,  ανέβηκαν στην Ακρόπολη για να υψώσουν πανό υπέρ του "Οχι" στο δημοψήφισμα αλλά απετράπησαν από τους αστυνομικούς.

Tα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να φωνάζουν ου όταν ο ηλικιωμένος πολίτης τους είπε "να δουλέψετε, έχετε γίνει νεολαία του φραπέ. Εγώ δούλεψα 37 χρόνια, να δουλέψετε".

Όπως αναφέρει το newsit.gr, στη συνέχεια σε πολύ έντονο ύφος δύο κοπέλες απάντησαν στον συνταξιούχο "να δουλέψουμε για 400 ευρώ; Δουλεύουμε κύριε 10 ώρες την ημέρα για 400 ευρώ. Σας αρέσει αυτό;" Την ίδια στιγμή άλλοι νεολαίοι φώναζαν "άσε μας ρε τσολιά που μιλάς κιόλας" ενώ οι υπόλοιποι φώναζαν "όχι, όχι, όχι" ρυθμικά.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων που ζήτησαν να συνεχιστεί η πορεία της νεολαίας προς το Μοναστηράκι.

Νωρίτερα τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να υψώσουν πανό στην Ακρόπολη με συνθήματα κατά της λιτότητας και υπέρ του "Όχι" στο δημοψήφισμα και ενώ ο αρχαιολογικός χώρος ήταν γεμάτος τουρίστες.

Όμως δε τα κατάφεραν γιατί είχαν ήδη φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τους απέτρεψαν.

Έτσι έκαναν πορεία πετώντας φειγ βολάν με συνθήματα υπέρ του "Όχι".
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ