2012-05-06 13:13:04
Φωτογραφία για Απλήρωτοι οι φυσικοθεραπευτές του ΕΟΠΥΥ
Η κρατικη αναλγησια συμπλεει με την κομματικη βλακεια. 3.500 φυσικοθεραπευτες ομηροι του ΕΟΠΥΥ και των διαθεσεων του ανεπαρκους διοικητη του, μενουν... απληρωτοι για δεδουλευμενα τους, ζωντας την τελευταια εβδομαδα το θριλερ των υπογραφων των ενταλματων πληρωμων απο τους αρμοδιους. Η αγωνια για το τι μέλει να γινει, μετατρεπεται τεχνηέντως σε προτροπη να ψηφισθεί το πασοκ για να τελεσφορησει η διαδικασια αποπληρωμής.

Ευτελη κολπα μικρων στο αναστημα ανθρωπων που εξαθλιωνουν εναν επιστημονικο κλαδο ελευθεροεπαγγελματιων, αφηνοντας τον να σβησει, ενω το ελληνικο κρατος του οφειλει δεδουλευμενα του 2010, 2011και των 4 μηνων του 2012.

Παραλληλα το υπουργειο οικονομικων ολιγωρεί στην εκδοση υπουργικης αποφασης για την αποπληρωμη των προηγουμενων ετων, αφηνοντας την αγωνια και την ανεχεια να τσακιζει τον κλαδο. Το τραγικο ειναι οτι οι καταστροφεις της ελληνικης οικονομιας, και της μεσαιας ταξης, τολμουν και ζητουν την ψηφο των Ελληνων, γηγενων και ελληνοποιημενων, για να ξαναεκλεγουν. Αισχος, μονο το μαυρισμα τους αξιζει, τους πολιτικους απαταιωνες. Τα μαθαμε πια τοσα χρονια ολα αυτα τα ευτελη παιχνιδακια του πασοκ στις πλατες ολων μας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ