2015-07-02 22:37:43
Φωτογραφία για ΣΑΛΟΣ - Προμηθευτές ΕΣΥ: Επάρκεια υλικών μέχρι το τέλος Ιουλίου
Τα αποθέματα ιατροτεχνολογικών υλικών που χρειάζονται τα δημόσια νοσοκομεία επαρκούν μέχρι το τέλος Ιουλίου σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατροτεχνολογικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ).

Ο Σύνδεσμος φαίνεται να προσπαθεί να προμηθεύσει απρόσκοπτα τα νοσηλευτικά ιδρύματα, ωστόσο δεν μπορούν να αποκλείσουν τις ελλείψεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες

«Τα αποθέματα των εταιρειών-μελών του ΣΕΙΒ επαρκούν για 20 - 30 ημέρες, πλην ορισμένων εξειδικευμένων υλικών όπου πιθανόν να έχουν ήδη εμφανιστεί ελλείψεις στα Νοσοκομεία», τονίζει ο ΣΕΙΒ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η εμπλοκή οφείλεται στο ότι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στις εισαγωγές ιατροτεχνολογικών προϊόντων είναι στη φάση της υλοποίησης και δεν έχει εφαρμοστεί από τις τράπεζες. Ακόμα και αν ξεπεραστεί, ο ΣΕΙΒ ανησυχεί, διότι εισπράττουν επιφύλαξη από τους οίκους του εξωτερικού.

«Οι Οίκοι του εξωτερικού έχουν αυξημένη ανησυχία για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και είναι επιφυλακτικοί στην εκτέλεση των παραγγελιών προς τους αντιπροσώπους τους», αναφέρει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΙΣ 9/7 Η... «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΙΣ 9/7 Η... «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ