2015-07-03 00:23:07
Φωτογραφία για Έκκληση προς τους Έλληνες...
Έρχομαι να ψηφίσω την Κυριακή και με μεγάλη αγωνία βλέπω τον τρόμο στην Ελλάδα… ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις Μια μικρή έκκληση προς όλους. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον καινούριο αυτό φόβο να μας πιέσει. Είναι αυτός ο φόβος που καταφέραμε να διώξουμε στις προηγούμενες εκλογές, και μας πήρε πάρα πολλά χρόνια να αποδιώξουε αυτό τον φόβο και μαζί του την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο φόβος που έχουμε τώρα είναι ένας καινούριος φόβος που επίτηδες ξεκινάνε – ο φόβος της εξόδου από το ευρώ. Και ο λόγος είναι ότι χρειάζεται χρόνος να τον ξεπεράσουμε, και πάνω σε αυτό στηρίζονται για να φέρουν το «ναι» στο δημοψήφισμα. Δυστυχώς αυτός ο χρόνος δεν υπάρχει, οπότε ας μην αφήσουμε τον φόβο να μπει στη μέση και ας πάμε όλοι να ψηφίσουμε «όχι».

Το δημοψήφισμα είναι για να πούμε την γνώμη μας, ακόμα και αν αλλάξουν τα πράγματα με την Κυριακή και έχουμε μια άλλη συμφωνία ή οτιδήποτε άλλο. Ποιο είναι το πρόβλημα να δηλώσουμε τι πιστεύουμε για την πίεση που έχουμε τραβήξεθ τόσα χρόνια και για το πόσο τα μέτρα λιτότητας μας έχουν γονατίσει. Παιδιά αυτό είναι που θα πούμε λέγοντας όχι. Δεν είναι όχι στην Ευρώπη και στο Ευρώ, είναι όχι στην λιτότητα – ΟΧΙ στην ΛΙΤΟΤΗΤΑ, αλλά ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ. Είναι το μόνο που σημαίνει το όχι την Κυριακή.


Ας μην αφήσουμε κανέναν να μας κοροιδέψει ότι πρέπει να καταλάβουμε τεχνικά θέματα και οικονομικούς όρους στα Αγγλικά. Το όχι είναι στα μέτρα λιτότητας.

Κάτι ακόμα: όταν κυνηγάς το δίκιο σου καλό είναι να είσαι έτοιμος να πολεμήσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι το σωστό. Για πρώτη φορά έχουμε κάποιους που μάχονται για εμάς και όχι για τα λεφτά. Παιδιά, ας μην χάσουμε την ευκαιρία να γίνουμε πάλι άνθρωποι και αν δείξουμε την συμπαράστασή μας στην πρώτη κυβέρνηση που θέλει να κάνει κάτι για εμάς. Τίποτα δεν είναι τέλειο και κανείς δεν πρέπει να περιμένει ότι με την συγκεκριμένη κυβήρνηση η κόλαση θα γίνει παράδεισος αμέσως. Αλλά αυτή είναι η κυβέρνηση που θα μας κάνει πάλι Έλληνες, πολίτες, ανθρώπους, και όχι απλά ψηφοφόρους και ιδιώτες.

Μην φοβάστε τίποτα και ας κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά. Ας δείξουμε ότι είμαστε μαζί όλοι και ότι η αξιοπρέπεια είναι κάτι που όχι μόνο οφείλουμε να δείξουμε στυς άλλους, αλλά και να απαιτήσουμε για εμάς.

Ψηφείστε ΌΧΙ τώρα, επειδή αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία μας. Δεν έχουμε πια 30 χρόνια να αποφασίσουμε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ