2015-07-03 12:27:14
Φωτογραφία για Φίλης σε Καμπουράκη - Οικονομέα:  Το κανάλι σας είναι η αιχμή μιας παραπληροφόρησης
Έντονο καβγά είχαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης και οι δημοσιογράφοι του Mega Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας.

Ο κ. Φίλης κατηγόρησε τον τηλεοπτικό σταθμό ότι «είναι χούντα και η αιχμή μιας παραπληροφόρησης των ελλήνων πολιτών» προκαλώντας την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων.

Ο Νίκος Φίλης κατηγόρησε τους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη ότι έχουν στο πλατό έναν εκπρόσωπο του «όχι» (εκείνον δηλαδή) και δύο του «ναι» (σ.σ. την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Παντελή Καψή), πως επιλέγουν καλεσμένους από… κατάλογο και «στήνουν» την ενημέρωση, χαρακτηρίζοντάς τους «Χούντα».

«Με τις φωνές σου δεν γεμίζουν τα ATM», είπε ο κ. Οικονομέας, για να του απαντήσει ο κ. Φίλης «εσείς τα αδειάζετε»!

«Αυτό που κάνει είναι φασισμός!» είπε ο Γιώργος Οικονομέας, κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του. «Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι» του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε:


«Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι». «Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του ναι και 1 υπέρ του όχι ακόμα και σήμερα 2-1 είστε!».

Εμφανώς ενοχλημένος από την επίθεση του βουλευτή, ο δημοσιογράφος σηκώθηκε από την καρέκλα, καλώντας τον να αναλάβει χρέη παρουσιαστή!

«Σαράντα χρόνια κομματικό όργανο είσαι, θα μου πουλήσεις εμένα μούρη;», σχολίασε ο κ. Καμπουράκης, όταν ο βουλευτής συνέχισε να λέει τα… δικά του, περί «στησίματος» του πάνελ.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ