2015-07-03 15:35:11
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΑΤΟΣ : ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
Αποφασισμένοι να δώσουν λίγη χαρά σε έναν δοκιμαζόμενο λαό είναι οι παίκτες της Εθνικής Εφήβων όπως δήλωσε ο Βασίλης Μουράτος στο "sport-fm.gr" λίγες ώρες πριν τον προημιτελικό με την Ισπανία.

Η Εθνική Εφήβων είναι σαν να έχει... διπλή αποστολή αυτές τις μέρες, καθώς πέρα από την αμιγώς αγωνιστική, οι διεθνείς θέλουν να δώσουν και λίγη χαρά στους Έλληνες. Αυτό τόνισε και ο Βασίλης Μουράτος στις δηλώσεις του, ο οποίος φάνηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για:

-τον προημιτελικό με την Ισπανία: «Κι εμείς θεωρούμε αυτό το παιχνίδι ως το σημαντικότερο από όλα. Θέλουμε να ανταμειφθούν οι κόποι μας κι όλη η δουλειά που έχουμε κάνει στη διάρκεια της προετοιμασίας. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια και όλοι είμαστε έτοιμοι 100% γι’ αυτή τη μάχη».

-την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας: «Όλοι έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ, πέρσι βρεθήκαμε προ εκπλήξεων και κοιτάμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας».


-το περσινό ματς που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις: «Σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία. Πέρσι το ματς ήταν εξουθενωτικό και για τις δύο ομάδες, ήταν ένα απόλυτο ντέρμπι. Όμως με την παρουσία του κόσμου που είναι μέχρι τώρα καταλυτικός παράγοντας σε όλα μας τα παιχνίδια, πιστεύω πως θα έχουμε την επιθυμητή κατάληξη».

-την παρουσία του κόσμου: «Το άγχος υπάρχει, αλλά είναι περισσότερο δημιουργικό. Σίγουρα επιθυμούμε ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο, από τη στιγμή που η διοργάνωση γίνεται στην έδρα μας, στο σπίτι μας. Θα κοιτάξουμε να ανταμείψουμε το κοινό».

-την πολιτική κατάσταση στη χώρα: «Σίγουρα όλοι σκεφτόμαστε αυτά που συμβαίνουν, παρακολουθούμε τηλεόραση, αλλά κοιτάμε να τα αφήσουμε εκτός γηπέδου. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, να ξεχάσει για λίγο τη δύσκολη αυτή κατάσταση στη χώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ