2015-07-03 18:50:12
Φωτογραφία για Ενωτικός στη νέα του δήλωση ο Αλέξης Τσίπρας- –Τη Δευτέρα δεν θα έχουμε τίποτα να μας χωρίζει- Δικαίωση για μας η έκθεση του ΔΝΤ
Νεώτερη ενημέρωση: Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι την Κυριακή δεν κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη, «αλλά το αν υπό το κράτος των εκβιασμών θα αποδεχθούμε τη συνέχεια μιας πολιτικής, το αδιέξοδο της οποίας ομολογούν τώρα και οι δανειστές της, αν θα συναινέσουμε στον αργό θάνατο της οικονομίας και στην εξαθλίωση της κοινωνίας, αν θα αποδεχθούμε να μειώσουμε τις συντάξεις για να ξεπληρώνουμε ένα μη βιώσιμο χρέος».

Ο Πρωθυπουργός έκανε αναφορά στην έκθεση του ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους, λέγοντας ότι αποτελεί μεγάλη δικαίωση για την κυβέρνηση, καθώς επιβεβαιώνει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πως ο μόνος τροπος για να καταστεί βιώσιμο είναι να κουρευτεί κατά 30% και να δοθεί 20ετής περίοδος χάρητος

- Nεώτερη ενημέρωση: Σας καλώ να πείτε όχι τα τελεσίγραφα, αλλά όχι και στον διχασμό, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε νέο μήνυμα που απηύθηνε προς τον ελληνικό λαό εν όψει του δημοψηφίσματος.


- Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται σε λίγη ώρα να προβεί σε δήλωση αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η συνεδρίαση του ΣΤΕ που συνήλθε για να εξετάσει τη νομιμότητα του δημοψηφίσματος. Διαβάστε εδώ.

Ο κ. Τσίπρας θα παραστεί το απόγευμα και στην κεντρική συγκέντρωση που διοργανώνεται στο Σύνταγμα για το «Όχι» στο δημοψήφισμα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα μεταβεί πεζή και θα μιλήσει στους συγκεντρωμένους (στις 9 μ.μ.).

Την ίδια ώρα, σκληραίνουν τη στάση τους οι δανειστές.

«Απολύτως λανθασμένη» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ την εκτίμηση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ότι η συμφωνία είναι κοντά.

Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 είπε ότι εάν υπερισχύσει το όχι, την επόμενη ημέρα θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα υπογραφεί συμφωνία.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ