2015-07-03 21:30:13
Φωτογραφία για ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ Η... ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΙΛΒΑ
Οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ ξεκαθάρισαν πως το αργότερο έως τις 15 Ιουλίου θα έχει επέλθει οριστικά η λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Σίλβα και τους βοηθούς του.

Μετά την συνέντευξη του Μπρούνο Ντε Καρβάλιο για τις εξελίξεις με τον Σίλβα υπήρξε νεότερη ενημέρωση από την Σπόρτινγκ για το θέμα του 38χρονου τεχνικού.

Με βάση αυτήν η ομάδα της Λισσαβώνας θα έχει προχωρήσει επίσημα σε λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα και τους συνεργάτες του το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουλίου. Οι βοηθοί του αποπειράθηκαν και χθες αλλά και σήμερα να πάνε κανονικά στην δουλειά τους αλλά απομακρύνθηκαν μετά από αστυνομική παρέμβαση, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις προκειμένου να λυθεί το ζήτημα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Μάρκο Σίλβα έτσι και αλλιώς αναμένεται τα προσεχή 24ωρα στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό.

Ως γνωστόν η πρώτη ουσιαστική προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουλίου. Νωρίτερα και για διάστημα τριών ημερών θα γίνονται εργομετρικά και άλλα τεστ, όπως αναφέραμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ