2015-07-03 22:36:20
Φωτογραφία για Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης - Φώναξαν “τέλος η λιτότητα [photos]
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Ρολόι της πόλης στις 7.00 Με συνθήματα κατά της λιτότητας και των σκληρών μέτρων που βάλλουν τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα της κοινωνίας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, πολίτες που τάσσονται υπέρ του ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα της Κυριακής.

Πρόκειται για πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι άρχισαν να προσέρχονται λίγο μετά τις 7.00 μπροστά ακριβώς από το Ρολόι της πόλης, αναρτώντας πανό και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σχετικά με το Δημοψήφισμα.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων παρατάξεων και κομμάτων, που θέλησαν να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους πολίτες, ενώ τοποθετήθηκε ειδικός εξοπλισμός για την προβολή σε ζωντανή μετάδοση της ομιλίας του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, από την Αθήνα.


Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία διαδήλωσαν ειρηνικά, συζητώντας παράλληλα με τους υπόλοιπους τους προβληματισμούς τους για το μέλλον της χώρας ξεκαθαρίζοντας με τον πλέον σαφή τρόπο πως τάσσονται κατά της επιβολής νέων μέτρων λιτότητας.

Από την πλευρά της η Αστυνομία, όπως και στην περίπτωση της αντίστοιχης συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τους υποστηρικτές του ΝΑΙ, έλαβε προληπτικά μέτρα ασφαλείας, λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο της συγκέντρωσης υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ καθώς και δυνάμεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ