2015-07-04 00:31:18
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *VIDEOS*
Μετά του Στρόμπερι και Γιάνγκ, όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός πάει για ένα ακόμα... "μπαμ"!

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θέλει να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Κιθ Λάνγκφορντ αν και ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τον Θρύλο και για αυτό το λόγο ψάχνουν τρόπο να φέρουν στον πρωταθλητή Ελλάδας τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δε θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, ενώ δεν αντέχει και τις κλιματολογικές συνθήκες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φυσικά και θέλει τον αριστερόχειρα γκαρντ, ωστόσο στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν πως ο Λάνγκφορντ θα πρέπει να βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Καζάν χωρίς να εμπλακούν οι ερυθρόλευκοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" ο ίδιος ο παίκτης πιέζει τη διοίκηση της Ούνιξ για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Ο Λάγκφορντ πέρυσι στα 10 ματς της Ευρωλίγκας είχε 16,7 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ενώ έδινε και 2,3 ασίστ. Στο Eurocup που συνέχισε η Ούνιξ έπαιξε άλλα 9 παιχνίδια με 17,8 πόντους σε κάθε αγώνα.

Η περίπτωση είναι δύσκολη, το γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, αλλά θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βάλει ο Αμερικανός τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ