2015-07-04 09:50:24
Φωτογραφία για ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΣΧΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟ!
Η Κ-14 της Σχολής Σικάγο προκρίθηκε στην τελική φάση του Πρωταθλήματος των ΗΠΑ!

Στην τελική φάση του Πρωταθλήματος των ΗΠΑ προκρίθηκε η ομάδα Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού από το Σικάγο! Η ομάδα μας έγραψε ιστορία στο US Club National Cup XIV Midwest Regional Championship όπου συμμετείχαν club από 14 πολιτείες των ΗΠΑ κατακτώντας την 1η θέση στην περιφέρεια (!) και τώρα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση στη χώρα!

Οι ποδοσφαιριστές μας από το Σικάγο κέρδισαν με 5-2 στον ημιτελικό τους San Antonio SC στον ημιτελικό και στον τελικό της περιφέρειας (Midwest) επικράτησαν με 3-2 της πρωταθλήτριας της Μινεσότα, Twin Stars Academy! Η ομάδα μας θα παίξει από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου στην Ιντιάνα, στην μεγαλύτερη εγκατάσταση ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ μαζί με τους νικητές των άλλων περιφερειών της χώρας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές αλλά και στους επικεφαλής της Σχολής Γιάννη και Άντζελα Κοσμά για την εξαιρετική εκπροσώπηση της Ελλάδος και του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ. Αξίζει να σημειώσουμε πως επιτυχημένη ήταν και η παρουσία των ομάδων Κ-15 και Κ-16 της Σχολής μας στη διοργάνωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ