2015-07-04 19:36:09
Φωτογραφία για Τελικά ποια συγκέντρωση σάρωσε χθες; Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας... [video]
Τα πλάνα από την συγκέντρωση του ΝΑΙ είναι μεταξύ 20.10 και 20.25, την ώρα που ξεκινούσαν οι ομιλίες Ο Γ. Κύρτσος δήλωσε στην κάμερα ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου... άλλωστε δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες προσδοκίες!

Η συγκέντρωση του ΝΑΙ ήταν δύο, το πολύ τρεις φορές, μεγαλύτερη από την συγκέντρωση του ΚΚΕ... περίπου 8.000 έως 12.000 κόσμος έδωσε το παρόν.

Καμία σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με το μέγεθος της τεράστιας και μεγαλειώδους συγκέντρωσης του ΟΧΙ, όπου ο κόσμος πραγματικά δεν μπορεί να μετρηθεί, όχι μόνο λόγω έκτασης αλλά και λόγω πυκνότητας... ήταν τουλάχιστον 10πλάσιος!

Η συγκέντρωση του ΟΧΙ ήταν μεγαλύτερη ακόμη κι από αυτή της δεύτερης Κυριακής των αγανακτισμένων (2011)

Ενώ η συγκέντρωση του ΝΑΙ είχε διαλυθεί και οι τεχνικοί μάζευαν τα ηχητικά, η συγκέντρωση του ΟΧΙ ήταν σε πλήρη εξέλιξη με αμείωτο πάθος και ρυθμό!

Σύμφωνα με πληροφορία αστυνομικών η συγκέντρωση του ΝΑΙ είχε ολοκληρωθεί στις 22:00... το πλάνο από το ΝΑΙ είναι στις 22:45 κι από το ΟΧΙ στο Σύνταγμα στις 23:00

Ο κόσμος παρέμεινε στην συγκέντρωση του ΟΧΙ και τραγουδούσε μέχρι τα μεσάνυχτα... η ώρα είχε περάσει... κάποιοι έχουν φύγει έπειτα από τέσσερις και πλέον ώρες παρουσίας... αυτοί που μένουν τραγουδούν μέχρι το τέλος
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ