2015-07-04 22:20:31
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ.... ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Πρώτος στόχος για τη θέση του τερματοφύλακα στις «νυχτερίδες» ήταν ο Ρομπέρτο, όμως, μετά την ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας κοστίζει 8 εκατ. ευρώ, τα πράγματα έγιναν... δύσκολα για τη Βαλένθια.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι «νυχτερίδες» στράφηκαν προς άλλες – πιο εφικτές – λύσεις όπως αυτή του Ζούλιο Σέζαρ ή του Αρτούρ Μοράες χωρίς όμως να έχουν διαγράψει από τη λίστα τους τον Ρομπέρτο.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει ζητήσει την απόκτηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και μάλιστα έχει βάλει στις συζητήσεις τον γνωστό Πορτογάλο μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες. Ο τελευταίος είχε συμμετάσχει σε κάποιες από τις μεταγραφές που έχει κάνει στην καριέρα του ο Ρομπέρτο και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, όπως και με τον προπονητή της Βαλένθια.

Έτσι, οι «νυχτερίδες»... ποντάρουν σε μια έξτρα πίεση προς τους ερυθρόλευκους έτσι ώστε να πειστούν να μπουν σε συζητήσεις για τον Ισπανό γκολκίπερ, κάτι που αρνήθηκαν να κάνουν πριν λίγο καιρό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ