2015-07-05 17:16:06
Φωτογραφία για Έλληνας και Βαλκάνιοι έκαναν τέσσερις διαρρήξεις στη Μαγνησία
Έναν 23χρονο Έλληνα, έναν 21χρονο από τη Σερβία και έναν 27χρονο Σκοπιανό, συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα για κλοπές σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, της ΟΠΚΕ και του Α.Τ. Μηλεών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Οι δράστες πήγαν σε αρτοποιείο στην Άνω Γατζέα, όπου ο Σέρβος, μπήκε στο κατάστημα δήθεν ως πελάτης και, αφού απασχόλησε την υπάλληλο, έκλεψε από το συρτάρι ποσό 500 €. Ο νεαρός μπήκε σε αυτοκίνητο, όπου τον περίμεναν οι δύο συμπατριώτες του και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφερε να τους συλλάβει και από την προανάκριση προέκυψε ότι στις 3 Ιουλίου μπήκαν σε ζαχαροπλαστείο στο Βόλο απ’ όπου αφαίρεσαν συρτάρι ταμειακής το οποίο περιείχε 5 ευρώ, στις 29 Ιουνίου μπήκαν σε αρτοποιείο στο Βόλο, αφαιρώντας πάλι συρτάρι ταμειακής που περιείχε 100 € και στις 19 Ιουνίου μπήκαν σε αρτοποιείο στο Βόλο αφαιρώντας συρτάρι το οποίο περιείχε 800 €.

Σε νομότυπες έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ολοπρόσωπες κουκούλες, γάντια και φακοί, ενώ στο όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα στιλέτο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ