2015-07-06 17:47:16
Φωτογραφία για Καμμένος: Ιστορική μέρα. Υπογράψαμε κοινό ανακοινωθέν
Ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Αποχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από το προεδρικό Μέγαρο μαζί με τους συνεργάτες του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και Νίκο Παππά, χωρίς δήλωση.

Εξερχόμενος του προεδρικού μεγάρου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία είναι μονόδρομος και τόνισε πως «είναι στα χέρια της Ευρώπης να αντιληφθεί ότι η λύση θα πρέπει να δοθεί άμεσα ώστε η Ελλάδα να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι πρώτο μέλημα είναι η αποκατάσταση της ρευστότητας και έκανε γνωστό ότι στο κοινό ανακοινωθέν δεν συμμετέχει το ΚΚΕ, ενώ δήλωσε ότι γίνεται αναφορά και στο χρέος. Ακόμη, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες και θα έχει την πλήρη στήριξη των υπόλοιπων κομμάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:

"Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Εχθές ο ελληνικός λαός, έδωσε το σύνθημα για εθνική ομοψυχία, έστειλε ένα μήνυμα ότι δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται.


Σε λίγο θα έχετε το κοινό ανακοινωθέν που υπογράφουμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με εξαίρεση τον γγ του ΚΚΕ.

Το σύνολο των δημοκρατικών κομμάτων δίνουμε τη δύναμη στον πρωθυπουργό να πάει στις Βρυξέλλες, να διαπραγματευτεί εκ μέρους του συνόλου του ελληνικού λαού.

Στα χέρια της Ευρώπης η λύση, ώστε να επιστρέψει η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης.

Η συμφωνία είναι μονόδρομος, έχουν περιγραφεί οι επιθυμίες όλων των κομμάτων.

Ο πρωθυπουργός έλαβε τη γραπτή διαβεβαίωση ότι θα έχει την απόλυτη στήριξή τους."
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ