2015-07-07 21:39:32
Φωτογραφία για Πέθανε η 78χρονη πεζή που παρασύρθηκε από ΙΧ  -  Συγκλονισμένη η γειτονιά
Έχασε τη μάχη που έδινε για την ζωή η 78χρονη Όλγα Μανίκα που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στις 8.30 το βράδυ σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κανακάρη.

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ ήταν πεζή στο πεζοδρόμιο της οδού Παπαφλέσσα. Προηγουμένως ο οδηγός του ΙΧ είχε χάσει τον έλεγχο μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Πατρών.

Όπως έγραψε το tempo24.gr η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Ποανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο όπου διασωληνώθηκε.

Τελικά η 78χρονη που ήταν γνωστή στην γειτονιά όπου συνέβη το τροχαίο, δεν τα κατάφερε και κατέληξε περίπου 24 ώρες αργότερα

ιό συγκεκριμένα, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην διασταύρωση και στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου (πρόκειται για το ΙΧ που βλέπετε και στις φωτογραφίες του tempo24.gr) έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο tempo24.gr αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο περπατούσε μία γυναίκα ηλικίας πιθανόν άνω των 60 ετών, την οοία το αυτοκίνητο χτύπησε και την πέταξε στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει τις απογευματινές ώρες στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ