2015-07-08 00:40:12
Φωτογραφία για «ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΓΙΑΝΓΚ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ο Σινάν Γκιουλέρ έζησε πέρυσι στη Γαλατάσαραϊ τον Πάτρικ Γιανγκ και τον... ακτινογραφεί στο "gazzetta.gr".

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του Ο Πάτρικ Γιανγκ έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό χάρη στην περσινή σεζόν στη Γαλατάσαραϊ. Τα όσα έδειξε στα παρκέ τον έφεραν μέσα σε λίγους μήνες στον Ολυμπιακό στον οποίο θα αγωνίζεται για δύο ακόμη σεζόν.

Η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σινάν Γκιουλέρ (συμπαίκτες πέρυσι στη Γαλατάσαραϊ) από τον οποίο ζήτησε να μας ακτινογραφήσει τον Αμερικανό σέντερ για να πάρετε μία πρώτη γεύση από το σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σινάν περιέγραψε μας τον Πάτρικ Γιανγκ όπως τον βίωσες πέρυσι στη Γαλατάσαραϊ;

«Ο Πάτρικ αρχικά είναι ένας καταπληκτικός συμπαίκτης, ποτέ δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα παρά το γεγονός ότι ζήσαμε δύσκολες καταστάσεις την περασμένη σεζόν. Ξέρω πως ο χαρακτήρας είναι κάτι το οποίο κοιτάζουν πολύ στον Ολυμπιακό. Στην αρχή είχε κάποια προβλήματα προσαρμογής, ωστόσο εμείς που είχαμε την εμπειρία τον βοηθήσαμε αρκετά. Πιστεύω πως θα κάνει επιτυχημένη καριέρα στον Ολυμπιακό».


Μίλησες καθόλου μαζί του;

«Επικοινώνησα μαζί του και του είπα κάποια πράγματα. Βασικά του είπα πως θα έχει την ευκαιρία να παίξει με τον Σπανούλη, έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Επειδή συνήθως είμαι αυτός που αναλαμβάνει το μαρκάρισμα του Σπανούλη ξέρω πόσο ταλέντο διαθέτει και πόσο πολύ δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Ο Πάτρικ θα έχει την ευκαιρία να βρει πολλούς εύκολους πόντους από τις ασίστ του Σπανούλη. Παίζει καλά το pick 'n' roll και ξέρει να κόβει στην καρδιά της αντίπαλης ρακέτας. Ο Πάτρικ διαθέτει πολύ ταλέντο και θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό».

Πες μας τα πλεονεκτήματά του στο παρκέ...

«Σίγουρα τα αθλητικά του προσόντα είναι τεράστια. Πηδάει πολύ ψηλά και έχει πολύ γρήγορα πόδια κάτι που τον βοηθάει στην άμυνα. Θεωρώ πως διαθέτει πολύ υψηλό μπασκετικό IQ. Του λες κάτι στην τακτική και το καταλαβαίνει αμέσως. Σε αυτό σίγουρα παίζει ρόλο πως έπαιξε σε κολεγιακό επίπεδο στις ΗΠΑ. Δουλεύει σκληρά, δεν τεμπελιάζει και του αρέσει να κάνει και ατομικές προπονήσεις».

Πες μας και τα μειονεκτήματά του...

«Οι βολές είναι το ένα, αλλά ξέρω πως δουλεύει πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν τον βοηθάει πολύ το στυλ του. Επίσης χρειάζεται βελτίωση στο παιχνίδι με πλάτη. Ενώ είναι πολύ καλός πάνω από τη στεφάνη, όταν ακουμπάει η μπάλα στο χαμηλό post δεν τελειώνει καλά τις φάσεις. Και τα δύο πάντως βελτιώνονται με την προπόνηση».

Σαν χαρακτήρας εκτός παρκέ πως είναι;

«Όπως είπα και στην αρχή σε μία σεζόν γεμάτη οικονομικές δυσκολίες δε δημιούργησε ποτέ θέμα. Στα αποδυτήρια ξέρει πότε πρέπει να είναι σοβαρός και πότε να κάνει πλάκα. Έχει χιούμορ αρκετό. Επίσης έχει τρέλα με τα video games. Παίζει συνέχεια και σίγουρα θα τρελάνει 2-3 συμπαίκτες του αν έχουν παρόμοια ασχολία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ