2015-07-11 20:26:05
Φωτογραφία για Ο Δήμος Ξάνθης... προετοιμάζεται για την Δραχμή! Προφητική εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο
Τι κι αν η Κυβέρνηση διαψεύδει τις φωνές περί επιστροφής της χώρας στο εθνικό της νόμισμα, την Δραχμή, ο Δήμος Ξάνθης φαίνεται πως κρατάει μικρό καλάθι και προετοιμάζει το έδαφος για μια πιθανή αλλαγή νομίσματος!

Αυτό φαίνεται πως είχε κατά νου ο εισηγητής ενός εκ των 19 εντός ημερησίας θεμάτων που απασχόλησαν το μεσημέρι της Παρασκευής το Δημοτικό Συμβούλιο.

“Παρακαλώ να καθορίσετε και το ύψος του προστίμου το οποίο μπορεί να ανέρχεται από 1.467,35 € (500.000 δρχ.) μέχρι 29.347,03 € (10.000.000 δρχ.), σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 8 του Ν. 2946/01” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εν λόγω εισήγηση, κάτι που φυσικά σε όσους έγινε αντιληπτό προκάλεσε χαμόγελα, δεδομένων και τον όσων ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το μέλλον τη χώρας.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές σε δημόσια έγγραφα και εισηγήσεις υπηρεσιακών παραγόντων, μιας και αυτά συντάσσονται με παραπομπές (αυτολεξεί) Νόμων και Υπουργικών Αποφάσεων, στις οποίες πολλές φορές εμφανίζεται ακόμη και ισοτιμία του Ευρώ με την Δραχμή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ