2015-07-14 20:07:21
Φωτογραφία για «ΣΒΗΝΟΥΝ» ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΑΝΚΙ...
Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπέστη πέρυσι στο γκραν πρι της Ιαπωνίας ο Ζουλς Μπιανκί, όταν το αυτοκίνητό του χώθηκε κάτω από έναν τράκτορα και ενώ οι συνθήκες που επικρατούσαν, ήταν πάρα πολύ άσχημες.

Έχοντας περάσει εννέα μήνες από εκείνη τη στιγμή που ο Μπιανκί έχει πέσει σε κώμα, ο πατέρας του, Φιλίπ, έχει αρχίσει να πιστεύει πως ο γιος του μάλλον δεν θα τα καταφέρει «Σε γενικές γραμμές, η πρόοδος θα έπρεπε να έχει γίνει τους πρώτους έξι μήνες. Τώρα, έχουν περάσει εννέα και ο Ζουλς δεν έχει ξυπνήσει, ενώ δεν έχει γίνει κάποια σημαντική πρόοδος. Όσο περνάει ο καιρός, είμαι λιγότερο αισιόδοξος από ό,τι ήμουν δύο ή τρεις μήνες μετά το ατύχημα, εκεί δηλαδή που θα μπορούσε να γίνει πρόοδος», ήταν τα λόγια του πατέρα του Μπιανκί, για να συνεχίσει.

«Φτάνει μία ώρα που πρέπει να πατήσεις τα πόδια σου στο έδαφος και να συνειδητοποιήσεις τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μας είπε πως αν κάποια στιγμή έχει ένα ατύχημα όπως αυτό του Μίχαελ Σουμάχερ, από το οποίο δεν θα είναι σε θέση να οδηγήσει, πως θα ήταν δύσκολο για αυτόν να ζει. Γιατί ήταν η ζωή του (η οδήγηση)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ