2015-07-17 15:07:58
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τον Θεό τους - Κάνει 200 ευρώ και ζήτησαν για επισκευή 254 ευρώ
Αγαπητό tromaktiko,

πήρα αφορμή να σας στείλω αυτή την επιστολή με σκοπό να την δημοσιεύσετε μετά από ένα ντροπιαστικά απαράδεκτο γεγονός με την Samsung Πριν λίγο καιρό είχα την ατυχία να αγοράσω ενα προϊόν της Samsung και συγκεκριμένα το ρολόι Samsung gear neo.

Τις τελευταίες μέρες παρουσίασε ενα πρόβλημα και ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζετε.

Απευθύνθηκα στην Samsung για να μου υποδείξουν σε ποιό service της εταιρίας να το πάω μιας και η εγγύηση είναι ακόμα σε ισχύ. Μου υπόδειξαν service και πήγα και το έδωσα για να φτιαχτεί.

Την επόμενη ημέρα μου τηλεφώνησαν απο το service και μου είπαν ο,τι έχει πάθει βλάβη η πλακέτα και άκουσον άκουσον δεν το καλύπτει η εγγύηση.

Ξεπέρασα το αρχικό σοκ προς το παρών και έκανα την ερώτηση πόσο κοστίζει να φτιαχτεί. Η απάντηση που πήρα ήταν ακόμη πιο τραγική. Μου είπαν λοιπόν ότι κοστίζει 254 Ευρώ για να φτιαχτεί και στην κυριολεξία έπεσα απο τα σύννεφα.


Να πω εδώ οτι το ρολόι το αγόρασα 200 Ευρώ και ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ για να το φτιάξουν θέλουν 254 Ευρώ. Ρωτάω λοιπόν εγώ ποιος λογικός άνθρωπος θα έδινε 54 ολόκληρα ευρώ παραπάνω απο την κανονική τιμή του προϊόντος για να το επισκευάσουν; Δεν αναγνωρίζουν την εγγύηση που ισχύει ηδη και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ και ζητάνε για να το φτιάξουν 54 Ευρώ περισσότερα απο το να πας σε ενα μαγαζί και να πάρεις καινούριο.

Επικοινώνησα πάλι με την Samsung μετά απο ολο αυτό, τούς εξήγησα το ολο θέμα πως έχει και μου είπαν οτι θα μιλήσουν με το service και θα μου τηλεφωνήσουν μέσα σε 48 ώρες να μου πούνε τι θα γίνει. Παρ'ολο που τους ξαναενόχλησα την επόμενη αλλά και την μεθεπόμενη ημέρα, η απάντηση ήταν πάλι η ίδια.

Εχουν περάσει ήδη τρείς μέρες και όπως τους έχετε δεί εσείς άλλο τόσο τούς είδα και εγω. Μίλησα στο τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση πελατών της Samsung και φυσικά δεν έγινε τίποτε.

Είναι πραγματικά ντροπή σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα αλλά και όλοι μας να υπάρχουν τέτοιες εταιρίες που το μόνο που θέλουν είναι η εκμετάλλευση του καταναλωτή. ΝΤΡΟΠΗ. Εμμέσως πλήν σαφώς λοιπόν μας λέει η Samsung μην αγοράζετε τα προϊόντα μας γιατί αν χαλάσουν καλύτερα πετάξτε τα.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ