2015-07-23 20:17:08
Φωτογραφία για Κίνημα στο Facebook κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Τα 10.000 μέλη πλησίαζε, μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα η ομάδα που δημιούργησαν πολίτες στο Facebook με αίτημα την κατάθεση πρότασης μομφής εναντίον της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στη σελίδα -η οποία είναι «κλειστή» ομάδα, δηλαδή δεν μπορεί κάποιος που δεν είναι μέλος να διαβάζει τις αναρτήσεις- περιγράφεται το σκεπτικό της συγκεκριμένη κίνησης.

«Κάθε λογικός και με σώας τας φρένας άνθρωπος, κάθε δημοκρατικός πολίτης που συναισθάνεται πού βρίσκεται η χώρα μας και τι διαλυτικό ρόλο παίζει η συγκεκριμένη ΠτΒ, οφείλει να πιέσει ώστε να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της και να αποχωρήσει αμέσως από τη θέση της».

Το μήνυμα των διαχειριστών προς τους χρήστες είναι το εξής:

«Στόχευση μας είναι η ουσιαστική άσκηση πολιτικής πίεσης που θα οδηγήσει στην κατάθεση πρότασης μομφής κατά της σημερινής ΠτΒ, με έρεισμα, όχι τυχόν πολιτικές ή ιδεολογικές μας διαφορές, αλλά την από μέρους της ερμηνεία και άσκηση του θεσμικού της ρόλου με τρόπο που, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζει τα όρια της δημοκρατικής εκτροπής.

Η ομάδα δεν δημιουργήθηκε με πρόθεση να ασκήσει άλλου είδους κριτική ή να διακωμωδήσει πρόσωπα και πράγματα, και παρακαλούμε θερμά τα μέλη να αποφύγουν αναρτήσεις οι οποίες, καίτοι ευφάνταστες, αλλοιώνουν το χαρακτήρα της ομάδας.»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ