2015-07-24 12:54:51
Φωτογραφία για Ο απολογισμός πριν τη μεγάλη Ευρωπαϊκή μάχη [video]
Και τώρα, διακοπές πριν από το miniEURO του Σεπτέμβρη στο Βρσαρ της Κροατίας Από τις 13 Ιουλίου, όπου και ξεκίνησε το Α' στάδιο της προετοιμασίας της Ελληνικής ομάδας minifootball μέχρι την ολοκλήρωση του στο τέλος του μήνα, οι παίχτες τα έδωσαν όλα στο παραδεισένιο Soccer Park Παπάγου και ξεκινούν πλέον τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προκειμένου να επανέλθουν για την τελική ευθεία του miniEURO 2015. Ο προπονητής, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας, έβγαλε τα σημαντικά του συμπεράσματα από αυτό το πρώτο και άκρως σημαντικό σκέλος της προετοιμασίας, με το ανανεωμένο ρόστερ να δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής, προκειμένου να δουλέψει αυτό το διάστημα πάνω στα ζητήματα που χρήζουν αλλαγής και στα θετικά στοιχεία τα οποία μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο. Το Total της ΦΑΓΕ παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των Ελλήνων μέσω της υποστήριξής του στην Ελληνική Ομάδα Minifootball.

Η Ελληνική Ομάδα minifootball είχε τη δική της media day, με τους παίκτες να δηλώνουν ευτυχισμένοι από την συμμετοχή τους στο ρόστερ της επίσημης αγαπημένης, ενώ τόνισαν ότι οι στόχοι είναι φιλόδοξοι και με παράλληλη σύνδεση για σκληρή δουλειά
. H UMBRO ντύνει την Ελληνική Ομάδα και συνδέει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται μεθοδικά στο χώρο της. Για να δούμε τι δήλωσαν λοιπόν οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κροατία:

VIDEO για embed: https://youtu.be/O6l5m9Ua2bI

Δημήτρης Μπούρας: “Αυτή τη χρονιά έχουμε μία εντελώς νέα ομάδα. Πολλοί καινούργιοι παίκτες μπήκαν στο ρόστερ-όπως εγώ. Οι παλαιότεροι παίκτες μας αγκάλιασαν και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα φτιάξουμε ένα αποτελεσματικό σύνολο, με το οποίο θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας.”

Σωκράτης Ντούβλης: “Οι προπονήσεις μας είναι πολύ σημαντικές. Όσο περισσότερες προπονήσεις τόσο καλύτερο είναι για να βρει τη χημεία της η ομάδα. Μπορεί ο χρόνος μας να είναι περιορισμένος, αλλά οι στιγμές όπου προπονούμαστε είναι πραγματικά πολύτιμες.”

Αντρέας Ντρένοβα: “Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα οργανωτικά θέματα κάνουν πάρα μα πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και βλέπουμε επίσης πόσο σημαντικό ρόλο έχει στην προετοιμασία μας ο προπονητής. Υπάρχει σίγουρα καλύτερη οργάνωση και πειθαρχεία στο παιχνίδι μας. Αυτό ο παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας.”

H mybet βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της Ελληνικής Ομάδας Minifootball και αποτελεί έναν ακόμα σύμμαχο στην μεγάλη πρόκληση του miniEURO.

Γιάννης Μπουρνιάς: “Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για την οργάνωση, την EMF και τις υπόλοιπες ομάδες. Πιστεύω ότι σαν ομάδα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και μπορούμε να τα καταφέρουμε.”

Βασίλης Γιοβανόπουλος: “Πάνω απ' όλα θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του προπονητή και να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι σου λέει στο παιχνίδι. Να δουλεύεις σωστά, να ακούς τις συμβουλές και από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο.”

Δημήτρης Γκιάλης: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρώτη μου συμμετοχή στο miniEURO. Ανυπομονώ να πάω στην Κροατία και να ζήσω την διοργάνωση από κοντά. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και απολαμβάνω κάθε στιγμή με τους συμπάικτες μου”.

Φραγκίσκος Γιαννουλάκης: “Όλοι μας το ονειρευόμασταν να παίξουμε στην Εθνική ομάδα. Ίσως ο λόγος του ότι προέρχομαι από επαρχία (σ.σ. Ηράκλειο Κρήτης) να κάνει το συναίσθημα αυτό ακόμη πιο έντονο. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ με τους συμπαίκτες μου και με τον προπονητή μας.

Δημήτρης Καραβίδας: “Εντάξει, αυτό είναι όνειρο για κάθε παίκτη, αλλά στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να το καταφέρουμε”

Δημήτρης Λεβέντης: “Έζησα την εμπειρία στην Κρήτη, το 2013 και ήταν απίστευτα, αλλά πλέον εγώ είμαι συνηθισμένος σε αυτήν την ατμόσφαιρα και δε μπορώ να πω ότι μου κάνει και ιδιαίτερη διαφορά.

Σπύρος Νικολάου: “Σίγουρα έγινε μία ανανέωση στην ομάδα. Αυτό είναι καλό και ελπίζω τα παιδιά να μπουν γρήγορα στο κλίμα και να κάνουν αυτά που θα μας πει ο προπονητής.”

Παναγιώτης Πομώνης: “Η ομάδα έχει δείξει ότι κάθε χρόνο βελτιώνεται. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά με το προπονητικό τημ. Ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δε μας λείπει τίποτα. Ελπίζουμε και φέτος να πάνε και λίγο καλύτερα από τους “16” της Ευρώπης”

Ραφαήλ Ταραμάς: “Πιστεύω ότι, παιχνίδι με παιχνίδι, θα πάμε πολύ καλά γιατί είμαστε ένα πολλύ συγκεντρωμένο σύνολο”.

Η EMF είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball η οποία καλύπτει το άθλημα πανευρωπαϊκά και μετρά περισσότερους από 1.000.000 παίχτες στην γηραιά ήπειρο και κορύφωσή της αποτελεί το miniEURO που μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα από τα κανάλια novasports.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ