2015-07-24 21:18:12
Φωτογραφία για Ο ΤΑΒΑΡΕΣ ΘΕΛΕΙ... Η ΕΣΤΟΡΙΛ ΚΟΛΛΑΕΙ!
Ο Σίλβα θέλει... Ταβάρες, ο Γάλλος... Ολυμπιακό, αλλά η Εστορίλ περιμένει... επίσημη πρόταση, μιας και η πρώτη κρούση δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιοάν Ταβάρες βρίσκεται στη λίστα του Μάρκο Σίλβα, ο Γάλλος αμυντικός επιθυμεί διακαώς να παίξει με τα ερυθρόλευκα, αλλά η περίπτωσή του μόνο... εύκολη δεν είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", o Ολυμπιακός έκανε την πρώτη ανεπίσημη κρούση πριν λίγες ημέρες, ωστόσο οι Πορτογάλοι δεν έδειξαν... θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.

Βέβαια, η παρουσία του Σίλβα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες, μιας και ο πρόεδρος της Εστορίλ, Τιάγκο Ριμπέιρο συνδέεται με στενή φιλία με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Δεν αποκλείεται έτσι άμεσα μια νέα κρούση, αυτή τη φορά επίσημη Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση δυο στόπερ και το βλέμμα παραμένει στον Νέτο, μιας και ο Πορτογάλος είναι αυτός που αρέσει περισσότερο, ενώ στην ερυθρόλευκη λίστα βρίσκεται και ο Λόπες της Μπενφίκα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το θέμα των αμυντικών καλείται να κλείσει άμεσα, ώστε ο Σίλβα να έχει μια επιπλέον λύση στην άμυνα στο επόμενο στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ