2015-07-26 09:56:07
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν οι εργασίες για το μεγαλύτερο μητροπολιτικό πάρκο της Κρήτης
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το μεγαλύτερο μητροπολιτικό πάρκο της Κρήτης Τα μανίκια σήκωσαν σήμερα εθελοντές , κάτοικοι, υπηρεσίες του δήμου , πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης και ξεκίνησαν τον καθαρισμό στο 4ο Κοινοτικό Διαμέρισμα όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το Οικολογικό Πάρκο Ερυθραίας.

Όλοι συμμετείχαν στην προσπάθεια καθαρισμού  και το πρώτο βήμα έγινε καθώς κατάφεραν να καθαρίσουν 3-4 στρέμματα και να "ξεφορτωθούν"...30 φορτηγά με μπάζα!

Ο κ. Ινιωτάκης σήκωσε και αυτός το φτυάρι και συμμετείχε σε αυτή την προσπάθεια δηλώνοντας ότι όλοι έχουν πάρει "ζεστά" αυτήν την προσπάθεια.

"Είναι μία όμορφη προσπάθεια και την αγκάλιασαν όλοι. Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα το οποίο θα έχει και συνέχεια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό το πάρκο ένα χώρο ευεξίας, πολιτισμού και πρασίνου. Συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη για να πραγματοποιηθεί το όνειρο.", δήλωσε ο κ. Ινιωτάκης.


Το πάρκο Ερυθραίας θα κατασκευαστεί σε μία έκταση 58 στρεμμάτων που ανήκει στο Δήμο Ηρακλείου,  η οποία επί σειρά ετών  είναι γεμάτη μπάζα, σκουπίδια και ξερά χόρτα που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την ασφάλεια της περιοχής.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ και θα αποτελέσει ανάσα για όλα τα νότια προάστια του Ηρακλείου.

Το πιο σημαντικό είναι πως τα μισά από τα χρήματα του έργου θα διατεθούν σε πράσινο, φυτά και δέντρα!

Όταν δε κατασκευαστεί θα είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πάρκο στην Κρήτη και το τρίτο μεγαλύτερο μητροπολιτικό πάρκο στην Ελλάδα! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΕΡΝΑΝΙ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΕΡΝΑΝΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ