2012-05-06 23:44:50
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ενώ εάν τελικά υπογράψει στους ερυθρόλευκους θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες της έλευσης του Πάολο Μασάδο στο λιμάνι, όπως αναφέρει το "gazzetta.gr"!

Ο Ντομίνγκος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχοντας μείνει ευχαριστημένος από αυτά που άκουσε, από το πλάνο που του παρουσιάστηκε αλλά και από το οικονομικό σκέλος της πρ'οτασης. Εξάλλου πρόκειται για έναν τεχνικό που δεν έχει μεγάλο κασέ και ο οποίος αναζητά μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ εκτός των άλλων δέλεαρ για εκείνον αποτελεί η συμμετοχή των πρωταθλητών Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βάσει πληροφοριών που προέκυψαν την Κυριακή από την Πορτογαλία και τις οποίες επικαλείται το δημοσίευμα, ο πρώην προπονητής των Σπόρτινγκ και Μπράγκα πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στο Λιμάνι και στο να κλείσει στον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά στην χώρα του εκτιμούν ότι το πιο πιθανό είναι ο επόμενος προπονητικός του σταθμός να είναι οι ερυθρόλευκοι.


Ο ίδιος βέβαια έχει ζητήσει μία εβδομάδα διορία για να δώσει την απάντησή του στον Ολυμπιακό, αφού έχει κάποιες ορισμένες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού να εξετάσει, ενώ η εκδοχή του να βρεθεί στον πάγκο της Πόρτο έχει απομακρυνθεί αρκετά. Ο Ντομίνγκος θέλει να εξετάσει όλες τις παραμέτρους προτού λάβει την οριστική του απόφαση.

Όσον αφορά τον Πάολο Μασάδο στην περίπτωση που τελικά ο Ολυμπιακός συνάψει συμφωνία με τον Ντομίνγκος θα βρεθεί αρκετά κοντά στον Ολυμπιακό., αφού η παρουσία του Πασιένσια θα λειτουργήσει θετικά και για τον Μασάδο, πείθοντάς τον πιο εύκολα να δεχθεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ