2015-07-28 08:32:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Ντου της αστυνομίας σε σπίτι Πατρινού στην ευρύτερη περιοχή Ρίου - Πληροφορίες για όπλα - Έλεγχος και σε καντίνα
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας χθες σε σπίτι γνωστού Πατρινού στην ευρύτερη περιοχή του Ρίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από εισαγγελική εντολή και με συμμετοχή 4 Εισαγγελέων, έγινε ευρεία επιχείρηση πολλών δυνάμεων της Αστυνομίας στο σπίτι του Πατρινού αλλά και σε μία καντίνα της Πάτρας προκειμένου να εντοπιστούν όπλα. Αγνωστα μέχρι αυτή την ώρα τα αποτελέσματα των ερευνών της Αστυνομίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα το πρωί θα δοθεί συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν εκτενείς ανακοινώσεις.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως η εγκληματική ομάδα, αποτελείται από 12 άτομα που επιδίδονταν σε διακίνηση όπλων! Εχουν γίνει έφοδοι σε σπίτια σε Πάτρα, Πύργο και Αθήνα και έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός όπλων, σφαιρών και χρηματικό ποσό που αγγίζει τα 30.000 ευρώ.

Διερευνάται εάν τα όπλα που εντοπίστηκαν έχουν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις κατά το παρελθόν. Οι συλλήψεις προέκυψαν μετά και από άρσεις τηλεφωνημάτων και όπως ανέφεραν ανώτατοι αξιωματικοί, επρόκειτο για επιχείρηση που είχε στηθεί εδώ και καιρό.

Οι αστυνομικοί διερευνούν εάν εκτός του εμπορίου όπλων οι δράστες είχαν εμπλοκή και σε άλλες υποθέσεις.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ