2015-07-29 19:48:03
Φωτογραφία για Αυτή είναι η 14χρονη που ξεψύχησε μπροστά στους φίλους της, σε σχολική γιορτή... [photo]
Μια 14χρονη μαθήτρια από το Buckhurst Hill, στο Essex κατέρρευσε μυστηριωδώς και πέθανε, ενώ γιόρταζε με τους συμμαθητές της, την τελευταία μέρα του σχολείου.

Η Ιζαμπέλ Τουντίσα σταμάτησε ξαφνικά να αναπνέει, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους και το σχολείο της. Ο θάνατός της παραμένει μυστήριο, με τις αρχές να περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί η αιτία από τη νεκροψία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και η οικογένεια της θα χρειαστεί να περιμένει περίπου 1,5 μήνα, ώστε να μάθει τι ακριβώς συνέβει με το άτυχο κορίτσι.

Οι κάτοικοι της περιοχής, όπου πέθανε αιφνιδιαστικά η μαθήτρια είναι σοκαρισμένοι. "Μια ομάδα 12 κοριτσιών έτρεξε στον δρόμο και έκανε νόημα στα αυτοκίνητα να σταματήσουν... Λίγες ώρες αργότερα ήξερα, ότι κάτι κακό είχε συμβεί... Είχαν καταρρεύσει στον δρόμο. Ήταν απαρηγόρητα. Ορισμένα κορίτσια βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού. Ήταν φοβερή σκηνή", είπε στην Daily Mail, η 63χρονη Σουζαν Χόνορ. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ