2015-07-30 15:47:08
Φωτογραφία για Ζιζέλ: Φόρεσε μπούρκα και πήγε κρυφά σε πλαστικό χειρουργό
Η Ζιζέλ φόρεσε μπούρκα για να κρυφτεί από τα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων και ταξίδεψε... μέχρι το Παρίσι για να κάνει αισθητικές επεμβάσεις στα μάτια και το στήθος.

Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας New York Post το σούπερ μόντελ που πρόσφατα πήρε «σύνταξη» από τις πασαρέλες εθεάθη στην Πόλη του Φωτός μαζί με την μικρή αδερφή της λίγο πριν μπουν στην κλινική.

Ένα από τα στοιχεία που πρόδωσε τις δύο αδερφές είναι το γεγονός ότι φόρεσαν σανδάλια αφήνοντας ακάλυπτα τα πόδια τους. Κάτι τέτοιο απαγορεύεται στις μουσουλμάνες

Το πανέμορφο μοντέλο σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε αισθητικές επεμβάσεις που κόστισαν 11.000 δολάρια.

Η πανύψηλη καλλονή εντοπίστηκε από τους παπαράτσι μέσα σε λιμουζίνα στις 14 Ιουλίου. Την επόμενη μέρα η ίδια λιμουζίνα και ο ίδιος σοφέρ φαίνεται πως μετέφεραν την Ζιζέλ και την αδελφή της στην κλινική «Du Parc Monceau».

Την επόμενη μέρα οι δυο γυναίκες αναχώρησαν για το πολυτελές σπα «Les Sources de Caudalie» στο οποίο έμειναν πέντε μέρες.

Η Ζιζέλ σύμφωνα με την New York Post έκανε μια επέμβαση στο στήθος το οποίο είχε χαλαρώσει μετά από δυο εγκυμοσύνες και μια επέμβαση στα μάτια, δώρο για τα 35α γενέθλιά της.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ