2015-08-01 04:49:06
Φωτογραφία για Τα 5 συχνότερα παράπονα των παιδιών από τους γονείς τους
Τα παιδιά, ειδικά όταν είναι μικρά σε ηλικία, δύσκολα θα εκφράσουν αυτά που τους ενοχλούν στους γονείς τους Έτσι, οι γονείς καλούνται να αποκωδικοποιήσουν σωστά συμπεριφορές και αντιδράσεις, προκειμένου να αντιληφθούν τα παράπονα των παιδιών από εκείνους.

Δείτε παρακάτω τα 5 πιο συχνά παράπονα των παιδιών προς τους γονείς τους:

1) Τα παιδιά αποδιοργανώνονται με τη μη σταθερή στάση των γονιών σε ζητήματα ανατροφής. Μόνο σπάνιο δεν είναι το φαινόμενο να λέει άλλα πράγματα η μαμά και άλλα ο μπαμπάς για το ίδιο θέμα!

2) Σε κανένα παιδί δεν αρέσει η γκρίνια των γονιών. Όταν οι τελευταίοι κάνουν κατάχρηση γκρίνιας, τα παιδιά δε λαμβάνουν υπόψη τα παράπονά τους.

3) Δεν τους αρέσει να τα μαλώνουν μπροστά σε τρίτους. Ακόμα και αν ξέρουν ότι έχουν κάνει κάποια γκάφα, θα ήθελαν να τους επισημανθεί όταν είναι οι τρεις τους.

4) Έχουν ανάγκη από απεριόριστη αγάπη. Κι όμως, υπάρχουν γονείς που δεν τους τη δίνουν απλόχερα και αυτό, εκτός από ότι δυσαρεστεί τα παιδιά, κάνει και ζημιά στην ψυχοσύνθεσή τους.

5) Η ανατροφή απαιτεί άπειρη υπομονή από τη μεριά των γονιών, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να απαντούν σε κάθε ερώτηση του παιδιού, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τον κόσμο. Όταν δείχνουν απροθυμία, τα παιδιά νιώθουν τεράστια απογοήτευση! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ