2015-08-01 15:07:30
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΕΣ»
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου, επιβεβαίωσε στο "gazzetta.gr" τα δημοσιεύματα που θέλουν την «Κυρία» να ενδιαφέρεται για τον Νίκολας Μαρτίνες του Ολυμπιακού, ωστόσο είπε ότι δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τη θέση του επιτελικού.

Αναλυτικά Ο Νίκολας Μαρτίνες δεν πήρε σε Αυστρία και Τουρκία την ευκαιρία του να δείξει αν αξίζει ή όχι να είναι μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Μάρκο Σίλβα τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους πέντε κομμένους και πλέον ο Αργεντίνος αναζητά το σύλλογο που θα αγωνιστεί του χρόνου.

Η Ανόρθωση είναι ένας από τους αρκετούς συλλόγους που έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη του Ολυμπιακού, κάτι που επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου, Μαρίνου Μήτρου, τονίζοντας ωστόσο ότι πρώτη επιλογή για τη θέση του επιτελικού είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν παίζει στο ελληνικό ή το κυπριακό ποδόσφαιρο.


«Ναι, είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρει ο Νίκολας Μαρτίνες, έχουμε έρθει σε επαφή μαζί του αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει. Είναι ανάμεσα στους τρεις παίκτες που έχουμε στη λίστα μας για τη θέση του επιτελικού, όμως, πρώτη επιλογή μας αποτελεί ένας παίκτης από το εξωτερικό και δεν εννοούμε την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Μήτρου, τη στιγμή που αρκετά ΜΜΕ στο «νησί της Αφροδίτης» θέλουν τις δύο πλευρές να α έχουν βρει, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Η Ανόρθωση μπορεί να είναι η ομάδα που έχει... ενοχλήσει περισσότερο από κάθε άλλον για τον 28χρονο, ωστόσο την πλευρά του παίκτη έχει προσεγγίσει και ο ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο, ενώ πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπό του από ελληνικές ομάδες, σύλλογοι από την Ισπανία, τη Γαλλία και την Τουρκία εκτιμούν το ταλέντο του και θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του παίκτη, ο οποίος αν δεν βρεθεί κάποιος δελεαστικός προορισμός δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στο Λιμάνι, περιμένοντας την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει στους νταμπλούχους Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ