2015-08-01 17:31:42
Φωτογραφία για «ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ Youth League!»
Δυο νέοι ποδοσφαιριστές της Κ-20 της Ακαδημίας μας ο Σταύρος Κουγιός και ο Δημήτρης Τζουμάκης μιλούν στο olympiacos.org

Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 στέφτηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος με την Κ-17 του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο στην πρώτη τους χρονιά στον Ολυμπιακό. Από φέτος είναι μέλη της Κ-20 της Ακαδημίας μας και ανυπομονούν να ξεκινήσουν τους αγώνες τους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη! Ο Σταύρος Κουγιός και ο Δημήτρης Τζουμάκης που προετοιμάζονται μαζί με όλη την ομάδα στο Πήλιο μίλησαν στο olympiacos.org για τους στόχους και τα όνειρα τους.

"Το όνειρο μου ήταν να είμαι εδω!"

Ο Σταύρος Κουγιός ήταν βασικό στέλεχος της Κ-17 της περασμένης περιόδου αλλά φέτος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Κ-20. Ο γεννημένος το 1998 μεσοεπιθετικός από την Ρόδο σημειώσει με έμφαση πως η παρουσία του στον Ολυμπιακό ήταν το όνειρο του και απλά θα παλέψει για να συνεχίσει και να φτάσει πιο ψηλά στην ομάδα
. "Είμαστε πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τα παιδιά και είμαστε οικογένεια. Στην Κ-17 αποδείξαμε πως ήμασταν οι καλύτεροι και πήραμε το Πρωτάθλημα. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και τη νέα σεζόν και στην Κ-20. Σίγουρα στην ομάδα Νέων το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο αλλά θα παλέψω για να διακριθώ. Για εμάς είναι μεγάλο κίνητρο η παρουσία στο Youth League αφού θα έχουμε την ευκαιρία να κοντραριστούμε με μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και να διακριθούμε. Το δικό μου όνειρο μπορώ να πω κατά μεγάλο μέρος το έχω πραγματοποιήσει. Ήθελα να είμαι εδώ στον Ολυμπιακό και τα κατάφερα. Τώρα θα δουλέψω για να συνεχίσω σ΄ αυτή την ομάδα. Προσπαθώ να βλέπω πως αγωνίζονται οι μεγάλοι παίκτες. Θαύμαζα τον Μιραλάς όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό και από την σημερινή ομάδα μ' αρέσει πολύ ο Τσόρι Ντομίγκεζ", δηλώνει ο Σταύρος Κουγιός.

"Ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά!"

Ο Δημήτρης Τζουμάκης ο οποίος από την Λάρισα βρέθηκε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό και πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Super League K-17 βλέπει πως το επίπεδο στην ομάδα Νέων είναι πιο υψηλό αλλά θα δουλέψει για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του. "Η περσινή χρονιά ήταν πετυχημένη για εμάς. Εύχομαι η φετινή να είναι πιο σπουδαία για την ομάδα. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω για να πετύχω περισσότερα. Φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό το επίπεδο αφού στην ομάδα υπάρχουν μεγαλύτερα παιδιά. Ανυπομονώ ν' αρχίσει το Πρωτάθλημα και να παίξω και στο Youth League. Σπουδαίο να παίζεις στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Όνειρο. Το μεγάλο μου βέβαια όνειρο είναι ν' αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μου άρεσε και μένα ήταν ο Μιραλάς", σημειώνει ο 17χρόνος χαφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ