2015-08-01 23:13:11
Φωτογραφία για ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΙΛΒΑ ΤΑ «ΟΠΛΑ« ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΙΚΑ! ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 *VIDEOS*
Ένας Ολυμπιακός... εξαιρετικός, χάρμα οφθαλμών ειδικά στο πρώτο 45λεπτό, νίκησε 1-3 την Φέγενορντ στην Ολλανδία στο δυσκολότερο φιλικό παιχνίδι του μέχρι τώρα!

Την καλύτερή του εμφάνιση την κρατούσε για το πιο... δύσκολο φιλικό του ο Θρύλος!

Στον αγωνιστικό χώρο του «Ντε Κάιπ» παρουσιάστηκε ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός, ο οποίος ειδικά στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο παρόλο που είναι τόσο νωρίς!

Αποτέλεσμα αυτών... μ φτάσει στην εύκολη νίκη επί της Φέγενορντ η οποία το άλλο Σαββατοκύριακο μπαίνει στη μάχη του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Χάρα (6’), Πάρντο (24’) και Φορτούνης (45’) οι σκόρερ των ερυθρόλευκων, οι οποίοι όμως είχαν και άλλους ποδοσφαιριστές που έκαναν σπουδαία δουλειά και πρόσθεσαν άλλη μια καλή παρουσία στο ενεργητικό τους. Οι Ολλανδοί μείωσαν με πέναλτι του Κάουτ στο 62ο λεπτό.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα για άλλη μια φορά έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός να βλέπει και δουλεύει συνεχώς στις προπονήσεις.


Κύριο στοιχείο ήταν η πίεση ψηλά! Οι ερυθρόλευκοι για άλλη μια φορά πίεζαν ψηλά και μάλιστα, αύξαναν την πίεση αυτή σε στιγμές που οι πιθανότητες να ωθήσουν τους παίκτες της Φέγενορντ στο λάθος ήταν περισσότερο αυξημένες. Στη συνέχεια γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας με τον τελευταίο παίκτη να δοκιμάζει και το σουτ.

Δεν είναι και τυχαίο το γεγονός ότι τα δύο πρώτα γκολ του Θρύλου ήρθαν με ευτόν τον τρόπο! Αρχικά στο 6ο λεπτό, το σωστό πρέσινγκ είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει γρήγορα στον Φορτούνη και στη συνέχεια στον Ντουρμάζ. Ο Χάρα χρίστηκε σκόρερ σε εκείνη τη φάση καθώς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ που έκανε το Τούρκος.

Στο 24ο λεπτό οι παίκτες του Σίλβα έκλεψαν και πάλι την μπάλα. Άπλωσαν όμορφα το παιχνίδι με γρήγορες πάσες με τον Πάρντο να σουτάρει μέσα στη μεγάλη περιοχή και να διπλασιάζει τα τέρματα του Θρύλου.

Το τρίτο γκολ των ερυθρόλευκων προήρθε από μια εξαιρετική ενέργεια του Κώστα Φορτούνη στο τέλος του πρώτου 45λέπτου. Ο διεθνής μέσος πέρασε... και τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του Ολυμπιακού ήταν σαφώς μια ταχύτητα… χαμηλότερη. Λογικό άλλωστε... Οι Ολλανδοί από την πλευρά τους βελτιώθηκαν, έπαιξαν αρκετά σκληρά κάτι που προκάλεσε και πολλές φορές την αντίδραση των ερυθρόλευκων και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με πέναλτι.

Συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό ο Κάουτ κέρδισε το πέναλτι από τον Βούρο, και αργότερα ευστόχησε στην εκτέλεσή του κάνοντας το 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη σε ένα δύσκολο φιλικό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά από ό,τι έκαναν οι παίκτες του στο πρώτο 45λεπτό, δείχνοντας πως αν ο Σίλβα έχι τα... "όπλα" που θέλει θα δούμε πραγματικά μαγικά!

Ο Φορτούνης ήταν ο καλύτερος του Θρύλου με σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας αποφεύγοντας να την κουβαλάει. Καλός ο Χάρα, ο οποίος όσο αγωνίστηκε βοήθησε αρκετά στο πρέσινγκ που άσκησαν οι ερυθρόλευκοι. Καλός επίσης και ο Ντουρμάζ ο οποίος κινήθηκε σε πολλές στιγμές στον αγώνα στον άξονα.

Αμυντικά ήταν εξαιρετικός ο Σαλίνο, ενώ και ο Βούρος ήταν αρκετά καλός στις τοποθετήσεις του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φέγενορντ (Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ): Φέρμεερ, Βιλχένα, Κονγκολό, Φαν Μπέεκ, Κάρσντορπ, Ελ Αχμαντί, Βεγίνοβιτς, Τόορνστρα, Μανού, Κάουτ, Μπασατσίκογλου.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Eλαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Χάρα.

Δείτε από την κάμερα της Νova Το 0-1 του Χάρα ΕΔΩ

Το 0-2 του Πάρντο ΕΔΩ

Το 0-3 του Φορτούνη ΕΔΩ

Το 1-3 ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα στραβά κι... ανάποδα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα στραβά κι... ανάποδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ