2015-08-02 09:06:20
Φωτογραφία για Τα αρνείται όλα τώρα η «διαβολική χήρα» - «Δεν σκότωσα εγώ τον άνδρα μου» δηλώνει σε συνέντευξή της
«Δεν σκότωσα εγώ τον άνδρα μου. Δεν θα μπορούσα ποτέ αν αφήσω το παιδί μου χωρίς τον πατέρα του. Τον Θανάση τον αγαπούσα», δηλώνει τώρα η αποκαλούμενη «μαύρη χήρα», που κατηγορείται για τον φόνο του άνδρα της στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Λίγες ημέρες μετά την προφορική ομολογία της ότι εκείνη είναι η δολοφόνος, η 37χρονη φιλόλογος Δήμητρα Βούλγαρη, μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος» τονίζει πως δεν επιθυμεί να υπογράψει την απολογία της, καθώς ο σύζυγός της έφυγε από την ζωή στην προσπάθειά του να την σκοτώσει.

Όπως αναφέρει το Έθνος, η ίδια είχε ανησυχήσει με την απουσία του συζύγου της και γι' αυτό τον λόγο έτρεξε στο σπίτι του επιστήθιου φίλου του. Εκεί βρήκε τον άνδρα να την να την σημαδεύει με ένα όπλο, κοιτώντας τη, όπως η ίδια υποστηρίζει, με μίσος.

«Μου ήρθαν στο μυαλό οι κουβέντες που μου είχε πει, ότι δηλαδή εάν με έπιανε με γκόμενο, πρώτα θα σκότωνε εμένα και ύστερα τον άλλο. Με όποιον μίλαγα, νόμιζε πως είχα γκόμενο», εξηγεί ο Δήμητρα Βούλγαρη.


Εκείνη την στιγμή η ίδια αντέδρασε ενστικτωδώς. Σύμφωνα με το Έθνος, εκείνη του άρπαξε το όπλο και το έστρεψε στο κεφάλι της, απειλώντας τον πως θα τερματίσει η ίδια την ζωή της. Στην συνέχεια, εκείνος την άρπαξε και τις τοποθέτησε τα χέρια πίσω από την πλάτη, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

«Είδα τον Θανάση να τραντάζεται και να λυγίζουν τα πόδια του συνεχίζοντας να κρατά με δύναμη τα χέρια μου, γονάτισε και με παρέσυρε προς τα κάτω, στιγμή κατά την οποία προκλήθηκε ο δεύτερος πυροβολισμός».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Έθνους, στα χωριά της Ερμιονίδας κυκλοφορούν φήμες ότι η 37χρονη φιλόλογος είχε συνάψει διάφορους παράνομους ερωτικούς δεσμούς με νεαρότερους άνδρες. Την ίδια στιγμή, οι συγγενείς του νεκρού άνδρα νιώθουν οργισμένοι όχι μόνο για την δολοφονία, αλλά και για την κοροϊδία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ