2015-08-02 14:51:38
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει απόψε την Τουρκία, στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων.

Ο Μπέρκαν Ντουρμάζ έδωσε το... στίγμα του στο "Eurohoops.net" μετά την επικράτηση των Τούρκων επί των Βόσνιων με 82-77, κάνοντας λόγο για το πάθος που έδειξε αυτός και οι συμπαίκτες του, κάτι που θα κρίνει και το σημερινό παιχνίδι.

Ο φόργουορντ της Τόφας, ο οποίος φημίζεται για τις αμυντικές του αρετές, δεν είναι τυχαίο πως μόλις του ζητήθηκε να μιλήσει για το ελληνικό μπάσκετ, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό Η Τουρκία επικράτησε στο “νήμα” της Βοσνίας. Ποιο ήταν το “κλειδί” που σας οδήγησε στη νίκη;

Αυτό που μας έδωσε τη νίκη είναι το ότι παλέψαμε πολύ. Δείξαμε πάθος από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, πέσαμε πάνω στη μπάλα σε κάθε άμυνα. Όταν παλεύεις με τέτοια ένταση τελικά έρχεται και η νίκη.

Πώς θα αντιμετωπίσετε τον Τελικό;


Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και το σημερινό παιχνίδι. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό.

Ποια είναι η εντύπωσή σου για το Βόλο και τη διοργάνωση;

Είναι μια εξαιρετική διοργάνωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση.

Παρακολουθείς καθόλου το Ελληνικό Πρωτάθλημα; Και αν ναι, θα ήθελες ποτέ να παίξεις στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα έχει ένα πολύ καλό επίπεδο στο μπάσκετ. Ξεχωρίζω τον Ολυμπιακό και αν μπορούσα κάποια μέρα θα ήθελα να παίξω εκεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ