2015-08-03 08:57:43
Φωτογραφία για ΑΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΥ» VD
Σε πρόγραμμα αριστερού θατσερισμού μας οδηγούν οι απαιτήσεις των δανειστών, δήλωσε ο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, αναφερόμενος στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα όσα ζητούν οι πιστωτές και ειδικότερα στο ασφαλιστικό.

Μιλώντας στο Μega, έκανε λόγο για ακραίο πρόγραμμα, σημειώνοντας ότι το ΔΝΤ θεωρεί κόκκινη γραμμή κάποια ζητήματα του ασφαλιστικού.

Το κακό έγινε όταν μπήκε η υπογραφή της ελληνικής πλευράς στις 20 Φεβρουαρίου, συμπλήρωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλεται συγκρότηση εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας με ειδικούς επιστήμονες. Διευκρίνισε ότι δεν μιλάει για νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά προτείνει η ομάδα διαπραγμάτευσης να εμπλουτιστεί με έμπειρα στελέχη, κυρίως με τεχνικούς διαπραγματευτές. Πρόσθεσε ότι χρειάζονται ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συνεννοήσεις.

Ο κ. Μητρόπουλος ζήτησε επίσης να μετατεθεί ο χρόνος της συμφωνίας, καθώς, όπως είπε, με το πακέτο που ζητούν οι πιστωτές, δεν μπορεί να γίνει συμφωνία έως τις 20 Αυγουστου.

Όπως είπε, πρέπει να περάσουμε πρώτες σε συμφωνία - γέφυρα για να μπορέσουμε να ανασάνουμε, αλλιώς, συμπλήρωσε, πάμε σε νέα μεγάλη ήττα.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η... ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΤΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η... ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΤΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ