2015-08-03 14:53:33
Φωτογραφία για Ελεύθερος ο χειριστής του ταχύπλοου που διαμέλισε Ρωσίδα τουρίστρια στη Ρόδο
Ελεύθερος αφέθηκε, σήμερα το μεσημέρι, με εντολή της αρμόδιας αντιεισαγγελέως Ρόδου, ο... 42χρονος Ελβετός που κατηγορείται ως υπαίτιος για τον θάνατο της 37χρονης Ρωσίδας που κολυμπούσε στην παραλία Τραουνού Αφάντου.

Ο 42χρονος χειριστής του ταχύπλοου που χτύπησε την 37χρονη προσήλθε σήμερα συνοδευόμενος από δικηγόρο ενώπιον της εισαγγελέως Ρόδου, η οποία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον αρμόδιο Πταισματοδίκη προκειμένου να διευκρινιστούν επακριβώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό. Στη συνέχεια, η δικογραφία θα επιστρέψει και πάλι στην Εισαγγελέα, η οποία θα προσδιορίσει επακριβώς τις κατηγορίες σε βάρος του 42χρονου.

Η νέα τραγωδία που συγκλονίζει τη Ρόδο, έγινε το περασμένο Σάββατο, λίγο πριν από τις 8.00 το βράδυ, όταν η προπέλα του ταχύπλοου χτύπησε την 37χρονη κολυμβήτρια με αποτέλεσμα να διαμελίσει ολόκληρη την αριστερή πλευρά της και σχεδόν να διαλύσει το κεφάλι της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 42χρονος Ελβετός οδηγούσε, λίγο πριν από τη δύση του ηλίου, το σκάφος, σέρνοντας έναν σκιέρ, ενώ μαζί του στο σκάφος επέβαιναν άλλοι 5 φίλοι του, οι οποίοι μάλιστα είχαν αντιληφθεί το χτύπημα που προκλήθηκε. Ωστόσο, όλοι γύρισαν να δουν τι χτύπησαν, αλλά όπως ισχυρίζονται, δεν είδαν κάτι και νόμιζαν ότι ακούμπησαν μεγάλο ψάρι. Πάντως, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο χειριστής κινείτο μόλις 150 μέτρα από την ακτή, γεγονός που απαγορεύεται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ