2012-05-07 09:12:55
Φωτογραφία για Τα ηχηρά ονόματα του ΠΑΣΟΚ που θα...μείνουν άνεργα
Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν αρκετά ηχηρά ονόματα της πολιτικής σκηνής των λεγόμενων μεγάλων κομμάτων.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα  το ΠΑΣΟΚ  στην Α Αθήνας συγκεντρώνει ποσοστό 9,78% που αντιστοιχεί σε μία μόλις έδρα. Μεταξύ άλλων στην συγκεκριμένη περιφέρεια υποψήφιοι είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρεται να λαμβάνει τη μία και μοναδική έδρα.

Τέσσερις έδρες λαμβάνει μέχρι στιγμής στη Β Αθηνών (ποσοστό 9,12%). Στη συγκεκριμένη περιφέρεια μεταξύ άλλων υποψήφιοι είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Αθηνά Δρέττα, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Δημήτρης Ρέππας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στην Α και Β Πειραιώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία έδρα. Οι υποψήφιοι ήταν ο Δ. Καρύδης, ο Β. Κατσαφάδος, ο Χρ. Πάλλης, ο Π. Πετρίτης, η Ελ. Δαρσίνου, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Ι. Διαμαντίδης, ο Δ. Λυντζέρης, ο Ι. Μαγιάτης, ο Κ. Μαντούβαλος, η Χρ. Μυργιάλη και ο Γρ. Νιώτης.

Μόλις μία έδρα λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, την οποία καταλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς σταυρό.

Χωρίς έδρα μένει το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, όπου ήταν υποψήφια η Άντζελα Γκερέκου.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ