2012-05-07 09:33:07
Φωτογραφία για Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του Καναδά για τη χώρα μας
«Οικονομικό χάος» και «δυσοίωνο μέλλον» βλέπουν τα Μ.Μ.Ε. στον Καναδά για την Ελλάδα μετά τη γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.Στους πρώτους τίτλους σημειώνεται ότι το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας βρίσκεται σε κίνδυνο και ότι το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει πολιτικό και οικονομικό χάος στη χώρα.

Η εφημερίδα «The Globe αnd Mail» φιλοξενεί ειδική ανταπόκριση του Ερικ Ρέγκιουλι με τίτλο «Οι επίσημες προβλέψεις των εκλογών προκαλούν αμφιβολία στο πολιτικό και οικονομικό μέλλον της Ελλάδας». Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, τα φιλομνημονιακά κόμματα τιμωρήθηκαν από τους Έλληνες ψηφοφόρους για τα μέτρα λιτότητας, καθώς έχουν βυθίσει τη χώρα σε βαθιά ύφεση.

«Η εξαιρετικά κατακερματισμένη ψηφοφορία θέτει υπό αμφισβήτηση την ικανότητα της Ελλάδας να αποφύγει το πολιτικό και οικονομικό χάος, καθώς η χώρα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε επώδυνα μέτρα λιτότητας και οικονομικών μεταρρυθμίσεων που έχουν ανεβάσει το ποσοστό ανεργίας στα ύψη», εξηγεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε το διπλό μνημόνιο “βάρβαρο” και θέλει η Ελλάδα να πάει σε χρεοκοπία χωρίς όμως να βγει από την Eυρωζώνη, ένα σενάριο το οποίο μοιάζει απίθανο», προσθέτει.

Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι και άλλα αντιμνημονιακά κόμματα βγήκαν δυνατά στην εκλογική αναμέτρηση, όπως το δεξιό κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», το ΚΚΕ και η ακροδεξιά «Χρυσή Αυγή».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με τον Μαρινάκη στην Πόλη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με τον Μαρινάκη στην Πόλη
Ο καιρός σήμερα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ