2015-08-04 23:28:05
Φωτογραφία για Η πολυτελής ζωή της οικογένειας Μακ στη Θεσσαλονίκη
Απεσταλμένος ρεπόρτερ της σλοβακικής ιστοσελίδας στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Σπάρτακ Τρνάβα με τον ΠΑΟΚ, επισκέφθηκε το σπίτι του Ρόμπερτ Μακ στο περιθώριο της αναμέτρησης κι ετοίμασε ένα ενδιαφέρον θέμα για τη ζωή του στην Ελλάδα.

Παρουσίασε την καθημερινότητα του παίκτη του ΠΑΟΚ στην πόλη, αλλά και το ότι "απολαμβάνει την πολυτέλεια", όπως αναφέρει, καθώς μένει σε πολυτελή μονοκατοικία με πισίνα και οδηγεί πολυτελές αυτοκίνητο. Επίσης, γίνεται αναφορά στην οικογένειά του και πιο συγκεκριμένα στη σύζυγό του και στον γιο του που γεννήθηκε πέρσι.

Μάλιστα, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η ζωή στην Ελλάδα μας ταιριάζει. Επιλέξαμε να μείνουμε μακριά από το κέντρο για να είμαστε μακριά από τη φασαρία της πόλης. Το αθλητικό κέντρο είναι πιο μακριά από το γήπεδο. Εδώ που μένω δεν έχει πολύ κόσμο, μόνο όσους μένουν τριγύρω. Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου βέβαια έχουν επιλέξει σπίτια κοντά στο κέντρο. Είναι απίστευτη η ζέστη, ευτυχώς έχουμε την πισίνα δίπλα στο σπίτι."

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα "pluska.sk":
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ