2012-05-07 09:34:03
Φωτογραφία για Ανοιχτά τα τουρκικά σύνορα για τους Σύρους πρόσφυγες «Μια νέα εποχή θ΄αρχίσει αργά ή γρήγορα στη Συρία», δήλωσε ο Ερντογάν.
«Όσο δε γίνεται σεβαστεί η βούληση του λαού στη Συρία, θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των αδελφών μας που προέρχονται από τη χώρα αυτή και να τους υποδεχόμαστε εδώ», τόνισε.

Η Τουρκία θα κρατήσει ανοιχτά τα σύνορά της για τους Σύρους πρόσφυγες, δήλωσε την Κυριακή ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες ώρες πριν επισκεφθεί καταυλισμό σύρων προσφύγων.

«Μια νέα εποχή θ΄αρχίσει αργά ή γρήγορα στη Συρία», δήλωσε ο Ερντογάν σε συγκέντρωση του κόμματός του στο Γκαζιαντέπ, όχι μακριά από τα συριακά σύνορα.

«Όσο δε γίνεται σεβαστεί η βούληση του λαού στη Συρία, θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των αδελφών μας που προέρχονται από τη χώρα αυτή και να τους υποδεχόμαστε εδώ», τόνισε ο Ερντογάν.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Τούρκος πρωθυπουργός λίγο πριν επισκεφθεί για πρώτη φορά Σύρους πρόσφυγες στην Τουρκία, συγκεκριμένα στον καταυλισμό του Κιλίς, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

www.kathimerini.com.cy με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ