2012-05-07 09:38:07
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ικανοποίηση υπάρχει στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού για τους Βασίλη Σπανούλη, Έισι Λο, Γιώργο Πρίντεζη και Κάιλ Χάινς.

Οι δύο φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν στο ΣΕΦ κόντρα στη Ραντνίσκι και τον Πανιώνιο δεν έδωσαν τη δυνατότητα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, αλλά η εικόνα των παικτών του τον ικανοποίησε ιδιαίτερα. Άλλωστε, οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι κομβικοί για τη συνολική λειτουργία των ερυθρόλευκων, με το Σέρβο τεχνικό να ποντάρει πολλά πάνω τους εν όψει του Final 4 της Κωνσταντινούπολης (11-13 Μαΐου) και του ημιτελικού με την Μπαρτσελόνα.

Η συγκεκριμένη τετράδα έδειξε να έχει εξαιρετικό ρυθμό και μεγάλα αποθέματα ενέργειας στα δύο φιλικά με τη Ραντνίσκι και τον Πανιώνιο και, παρόλο που ούτε η σερβική ομάδα ούτε οι Νεοσμυρνιώτες είναι… Μπαρτσελόνα, η εικόνα τους ικανοποίησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα κληθεί και πάλι να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, αποτελώντας τον ηγέτη της, ενώ ο 63χρονος τεχνικός περιμένει από το Λο να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό πόσο σημαντικός είναι ο φετινός ρόλος του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, ενώ ο Κάιλ Χάινς αποτελεί μαζί με τους Πέρο Άντιτς και Τζόι Ντόρσεϊ τη ραχοκοκαλιά της φροντ λάιν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο 18% η ΝΔ και στο 13% το ΠΑΣΟΚ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο 18% η ΝΔ και στο 13% το ΠΑΣΟΚ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ