2015-08-09 20:37:11
Φωτογραφία για Η νέα μεγάλη Μαρίνα της Πάτρας
Τους πρώτους «πελάτες» έχει αλιεύσει η μαρίνα για μεγάλα τουριστικά σκάφη δεξιά του μόλου της Αγίου Νικολάου. Το αγκυροβόλιο θα είναι έτοιμο στα τέλη Σεπτεμβρίου, και το αυξημένο ενδιαφέρον επιτρέπει στον Οργανισμό Λιμένα της Πάτρας να αισιοδοξεί ότι θα αποσβέσει την επένδυση μέσα σε ένα χρόνο από τη λειτουργία του.

Οι πληροφορίες της «Π» θέλουν να έχουν εκδηλώσει ανοικτά ενδιαφέρον (και διάθεση υπογραφής σχετικής σύμβασης) περί τους 2-3 ιδιοκτήτες σκαφών ελληνικών συμφερόντων, ενώ άλλοι τόσοι έχουν κάνει κρούση στον ΟΛΠΑ μέσω τοπικών συνεργατών τους. «Αυτό είναι όλο;» θα αναρωτηθούν κάποιοι. Δεν είναι και μικρό πράγμα αν συλλογιστεί κανείς ότι, αφενός το αγκυροβόλιο δεν έχει λειτουργήσει ακόμα, και αφετέρου οι παρεχόμενες θέσεις δεν θα ξεπερνούν τις 19. Κοντολογίς, όποιοι προλάβουν Το πλεονέκτημα στην περίπτωση της Πάτρας είναι ότι επένδυσε σε ένα τμήμα του ήδη υπάρχοντος βόρειου λιμανιού, γεγονός το οποίο του επέτρεψε να μην επενδύσει τεράστια κεφάλαια που απαιτούνται στην εκτέλεση μεγάλων λιμενικών έργων.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 410.000,00€. Η μαρίνα για μέγα γιοτ εκτείνεται από το ύψος της Αγίου Νικολάου μέχρι το ύψος του ντοκ «9».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ