2012-05-07 12:48:11
Φωτογραφία για Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Θα γίνει γάμος με τον Τσίπρα αν δεχτεί να υπογράψει τη συμφωνία
Για τα αποτελέσματα των εκλογών, την προσωπική επιτυχία και την άνοδο του Σύριζα μίλησε στο metrogreece.gr o βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης.

"Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών ήταν μια προσωπική νίκη αλλά ταυτόχρονα μια μεγάλη δοκιμασία για την χώρα. Η ψήφος των Ελλήνων ήταν ψήφος οργής γιατί νομίζει ότι θα μείνουμε στο ευρώ χωρίς να τηρηθεί η συμφωνία. Αυτό δεν ισχύει… οι δυνάμεις του λαϊκισμού κατάφεραν με την πολιτική τους να πείσουν τον κόσμο ότι όλα είναι δυνατά".

Όσον αφορά την επιτυχία του Σύριζα, είπε: Πράγματι ο κ.Τσίπρας έκανε μια ιστορική επιτυχία. Θέλω να δω όμως τον κ.Τσίπρα τι θα κάνει όταν τον φωνάξουν οι δανειστές μας, να υπογράψει την συμφωνία προκειμένου να πάρει την επόμενη δόση. Η επιτυχία φέρνει και μεγαλύτερη ευθύνη και περισσότερα βάρη προς τον ελληνικό λαό. Τότε θέλω να τον δω.

Για την θεματική είσοδο της Χρυσής αυγής, ήταν λάβρος. "'Oταν ανακαλύψουν οι Έλληνες τι εστί Χρυσή Αυγή θα είναι αργά. O κόσμος ψήφισε από αντίδραση Χρυσή Αυγή για του λέγαμε ότι δεν πρέπει, δεν είναι στο σύστημα και αυτοί το έκαναν. Είναι ντροπή που ο κ. Μιχαλολιάκος έκρυψε τεχνηέντως την αλήθεια της Χρυσής Αυγής. Η πραγματικότητα είναι φρίκη…"


Σκοπός μας τώρα, τελειώνει ο κ. Γεωργιάδης είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης από τον κ. Σαμαρά, ο οποίος θα χειριστεί με απόλυτη υπευθυνότητα το αποτέλεσμα ώστε η χώρα να έχει μια λειτουργική και βιώσιμη κυβέρνηση. Είμαστε ανοιχτή σε κίνηση-πρόταση συνεργασίας από τον Σύριζα και τον κ. Τσίπρα αν εφόσον δεχτεί να υπογράψει συμφωνία. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει πάντρεμα...».

metrogreece.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ