2012-05-07 13:09:04
Φωτογραφία για Η γενιά των 300 ευρώ τσάκισε τον δικομματισμό!
Η νέα γενιά μίλησε Τα στεγανά των προηγουμένων δεκαετιών και τα τζάκια, που μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων αρνούνταν πεισματικά να αποχωριστούν, ανήκουν πια στο παρελθόν!

Όπως όλα δείχνουν, η χώρα αλλάζει σελίδα! Και σε αυτό συνέβαλε η αφύπνιση των νέων ψηφοφόρων!

Αυτή η γενιά που «δεν μασάει» από ρουσφέτια αλλά ούτε και από απειλές!

Άνθρωποι πτυχιούχοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που μοχθούν για… 300 ευρώ μηνιάτικο, χιλιάδες άνεργοι, χιλιάδες αηδιασμένοι από τις πολιτικές του παρελθόντος έστειλαν ηχηρό μήνυμα σε όλους όσους πρόδωσαν την πατρίδα τους!

Ακόμα και η είσοδος της Χρυσής Αυγής, μίας επικίνδυνης παράταξης για πολλούς, σηματοδοτεί αλλαγή! Όπως τόνισε και ο κ. Πλεύρης στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA «ο κόσμος έβαλε την Χρυσή Αυγή στη Βουλή για να χτυπούν τους πολιτικούς». Ενώ συμπλήρωσε ό, τι «αυτή ήταν η απάντηση μίας μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού στην χρόνια πολιτική ασυλία. Τους έβαλαν για να μας δείρουν».


Ποιος άραγε μπορεί να αμφισβητήσει αυτή την άποψη; Μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων ψήφισε με αυτό το σκεπτικό Την Τιμωρία!

Όπως και να έχει όμως, το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του! Πλέον μετά από ολόκληρες δεκαετίες ο δικομματισμός αφανίζεται και ένας νέος πολιτικός χάρτης κάνει την εμφάνισή του…

Τι και αν η μέγαιρα και η παρέα της κουνούσαν το δαχτυλάκι τους επιδεικτικά στον ελληνικό λαό…

Χθες πήραν την απάντηση που έπρεπε! Οι Έλληνες δε δέχονται απειλές από κανέναν…

Η ιστορία μας το αποδεικνύει περίτρανα!

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ